Поради щодо вибору чохла для смартфона

Вибираючи чохол для смартфона, слід уважно ознайомитися з модельним рядом і використовуваними матеріалами. Такі аксесуари можуть забезпечувати повну або часткову захист, яка залежить від умов експлуатації.Повний асортимент чохлів для телефона ви знайдете за посиланням https://armored.com.ua/ . Ми ж розглянемо основні моменти на які потрібно звернути увагу при виборі якісного чохла.

Особливості чохла-книжки і фліпа
Найпоширенішим мобільним чохлом є чохол-книжка, який гарантує максимальний захист з усіх боків і виглядає презентабельно. Деякі моделі мають на верхній панелі віконце, через яке відразу видно, хто дзвонить.

Для перегляду відео верхню кришку можна перетворити в зручну підставку. Для зберігання візиток є зручні відділення на внутрішній поверхні верхньої кришки чохла.

Такий аксесуар повинен бути простим і зручним в експлуатації, забезпечувати надійний захист від пошкоджень, подряпин, пилу та ін. Це безпосередньо залежить від матеріалів і дизайнерського оформлення.

Різновидом чохла-книжки є фліп-кейс. Його основна відмінність полягає в тому, що верхня панель відкривається не збоку, а зверху вниз. Для деяких користувачів смартфонів це зручніше і практичніше, тому такі чохли дуже затребувані.

Матеріали для мобільних аксесуарів


Захисний чохол може бути виготовлений з різноманітних матеріалів, але більшою популярністю користуються книжки з натуральної шкіри. Вона підкреслює смак і статус власника, характеризується надійністю, міцністю і довговічністю.

Не менш привабливо виглядають чохли зі штучної шкіри. Вони коштують дешевше, але за якісними характеристиками не поступаються шкіряним. З силікону виготовляють накладки, вони легкі, еластичні, гнучкі і непогано поглинають удари при падінні.

Але з часом розтягуються, втрачають свій привабливий зовнішній вигляд і перестають виконувати поставлені завдання. Чохли з термопластичного поліуретану міцні і надійні, стійкі до перепадів температур, морозів, ультрафіолету, вологи, забруднень.

Пластикові накладки представлені в широкому асортименті, коштують недорого. Вони легкі і оригінальні, що дозволяє міняти їх при необхідності. Металеві чохли відносяться до категорії протиударних, вони гарантують максимальний рівень захисту.

Для подорожей рекомендується вибрати водонепроникний аквабокс з поліетилену і з надійною застібкою. Це герметичний кейс, який максимально захистить телефон від впливу води на пляжі або біля водойми. З текстилю виробляють дизайнерські аксесуари, які виконують більше декоративні функції, ніж захисні.