Поки мати пиячила з подругами, 8-місячна дитина отримала струс мозку

У Ніжині Чернігівської області дитина впала і отримала струс мозку, поки мати пиячила з подругами. 8-місячне немовля забрали до лікарні.

Про це повідомляє Муніципальна варта Ніжина.

Зазначається, що працівники комунального підприємства Муніципальної служби правопорядку отримали виклик про те, що на території аграрного ліцею група нетверезих жінок розпиває алкогольні напої та галасує, а також постійно плаче немовля, яке ніхто не намагається заспокоїти.

“Інспектори оперативно прибули на виклик, одразу після побаченого викликали швидку медичну допомогу та патрульну поліцію. П’яні жінки влаштували затрапезний стіл на сходах запасного виходу навчального закладу (все сміття жінки прибрали, навіть не своє, в якості покарання), а найболючіше поруч була змарніла, дитина , що кричала”, – розповідають у Муніципальній варті.

Зазначається, що зараз 8-місячна дівчинка разом із матір’ю перебуває у Центральній міській лікарні. За результатами першого обстеження, у дівчинки виявили струс головного мозку, числені забиття і гематоми, що на думку працівників Варти дитина могла отримати в результаті падіння на асфальтобетонне покриття.