Збираємось в дорогу : поради з пакування валізи

При виборі поїздки на літаку потрібно подумати про те, як упакувати речі. Проблема зазвичай не в зареєстрованому багажі, тому що в ньому можна перевозити практично все. Ви отримаєте стільки місця і ваги, скільки вам потрібно, і помістите в нього все, що захочете (виняток становлять в основному вибухонебезпечні і легкозаймисті речовини, а також хімічні та токсичні речовини). Справа з ручним багажем, цей багаж обмежений безліччю заборон і умов, які повинні бути виконані. Ми представляємо повне керівництво, яке допоможе вам упакувати зручну валізу. Перевірте, що ви можете пронести на літак і які правила ви повинні дотримуватися.

Розміри ручній поклажі
Багато людей шукають дешеві квитки на літак , але в такому випадку авіакомпанії стягують відносно високу плату за зареєстрований багаж. З цієї причини мандрівники часто пакують речі для однієї поїздки в один зручний валізу. Звичайно, це не складне завдання, якщо ми не вилетимо надовго. Однак це вимагає від нас трохи гімнастики).

Кожна авіакомпанія точно визначає, які розміри валізи можна нести на борту. Найчастіше ручна поклажа обмежується одним або двома предметами, останній з яких може вмістити жіночий гаманець, рюкзак для ноутбука або портфель. Так що, якщо ми серйозно ставимося до упаковки багажу, у нас є тільки один чемодан.

Розміри ручної поклажі варіюються в залежності від перевізника. Однак можна припустити, що середній розмір ручної поклажі не повинен перевищувати 50-60 сантиметрів у висоту, 40-45 сантиметрів завширшки і 20-25 сантиметрів в глибину. Його вага повинна бути не більше 8 – 10 кг. Всупереч видимості, у такому багажі буде досить багато речей. Умова, очевидно, хороша організація і вміла упаковка.
Ми рекомендуємо Вам:

Якщо ви вибираєте дешеві лінії і хочете заощадити на багажі, постарайтеся надіти на себе одяг, яка займає більше місця. Ноутбук або книга, тобто предмети значного розміру і ваги, найчастіше без проблем кладете в другу ручну поклажу. Завдяки цьому в головному валізі буде достатньо місця для інших предметів першої необхідності.

Ручна поклажа – покажчик заборонених предметів

Всі авіакомпанії без винятку строго забороняють проносити певні предмети на борт літака. Це пов’язано з правилами безпеки, дотримання яких зводить до мінімуму ризик нещасних випадків. Ми не рекомендуємо перевозити в літаку вибухонебезпечні і легкозаймисті матеріали, а також небезпечні хімічні і токсичні речовини – ні в ручній поклажі, ні в зареєстрованому багажі.