Подарункові сертифікати у Львові: універсальні, на шопінг та послуги

Наближається свято чи якась урочиста подія? Тоді ми знаємо, з якою проблемою ви зіткнулися – не можете вибрати подарунок, не знаєте, де його знайти або ж переживаєте, чи сподобається ваш вибір винуватцю події? В такому випадку всі ваші переживання марні, адже разом з Гіфтмол з подарунком можна вигадати будь-кому, а обрати його можна всього лиш за кілька хвилин.

Компанія Giftmall пропонує незвичні, проте дуже популярні варіанти презентів – подарункові сертифікати, якщо ви досі ними не користувались, то дарма. Ми дуже радимо, тому що це водночас універсальний та ексклюзивний варіант подарунку, який можна презентувати будь-якій людині незалежно від її статі, віку, інтересів та смакових уподобань.

Подарункові сертифікати: що це таке?

Про подарункові сертифікати у Львові чув багато хто, проте користується ними відносно небагато людей, а більшість навіть не знає, що це таке та як ним користуватись. Подарунковий сертифікат від Гіфтмол – це картка (може бути фізична або електронна) на окрему послугу/враження на суму, яку можна витратити у магазині, який ви оберете. Крім цього, у Гіфтмол є універсальний сертифікат, отримавши його людина може обрати все, що завгодно із сайту на суму сертифікату.

До речі, ви самі обираєте найзручніший для вас номінал сертифікату, це може бути як кілька сотень, так і кілька десятків тисяч гривень. Також суттєвий плюс сертифіката в тому, що він має великий термін дії, а це значить, що в людини, яка його отримує, буде достатньо часу, щоб скористатись послугами, піти на шопінг або випробувати нове враження.

Куди та як можна купити подарунковий сертифікат?

В цьому ви також необмежені, адже асортимент сайту дуже великий. В першу чергу потрібно звертати увагу та уподобання та інтереси людини, якій ви будете дарувати подарунок. На Гіфтмол представлені найпопулярніші компанії та магазини України та Львова. Найпопулярнішими серед них подарункові сертифікати на:

  1. Одяг та взуття;
  2. Аксесуари та сумки;
  3. Косметику та парфумерію;
  4. Продукти харчування, елітний алкоголь та сири;
  5. Техніку та електроніку;
  6. Товари для дому;
  7. Послуги (манікюр, масаж, на пальне на АЗС).

Щоб купити сертифікат, необхідно:

  1. З великого асортименту сайту обрати те, що сподобалось вам найбільше.
  2. Вибрати підходящий номінал сертифіката.
  3. Обрати тип сертифіката: фізичний чи електронний.
  4. Додатково замовити подарункове красиве пакування та/або листівку ( за бажанням).

Якщо в процесі вибору сертифіката або оформлення замовлення у вас виникли труднощі, то ви завжди можете звернутись за допомогою та консультацією до онлайн-менеджерів.

Гіфтмол – ваш найкращий провідник в світ оригінальних та крутих подарунків!