Офісний переїзд: що потрібно знати?

Офісний переїзд може перетворитися на крутий привід згуртувати усю команду разом. Зберіть усіх співробітників, призначте завдання та обов’язково призначте когось для планування та виконання офісних перевезень. Командна робота допоможе краще пізнати один одного і позитивно вплине на атмосферу в колективі. Також після завершення роботи по переїзду можна запланувати приємну несподіванку – організувати піцу, суші або інші смачні справи.

А головне – перевезення всіх речей які зберуть працівники офісу можна оранізувати за допомогою спеціалізованих сервісів. Одна з кращих компаній CarGoo працює цілодобово у всіх містах України: Львові, Києві, Луцьку, Івано-Франківську, Полтаві, Рівному, Хмельницькому, Тернополі та інших. Вам потрібно лише вказати розмір вантажівки згідно з параметрами ваших речей, дату, час та місце звідки і куди вам потрібно перевести ваше обладнання. Деталі за посиланням – https://cargoo.ua/services/ofisnyi-pereizd.

Що потрібно зробити для початку?

Для того щоб переїзд був організований то вам буде потрібно:

  • Плівка для обгортання меблів
  • Коробки
  • Бокси для перевезення техніки
  • Маркери

Перш ніж розпаковувати шафи, пакування столів і стільців, вам потрібно підготувати транспортні документи та особисті речі ваших співробітників. У заздалегідь придбані коробки кожен співробітник може упакувати власні речі, звільнивши столи та шафи. Усі скриньки мають бути підписані. Пакуйте документи та папір окремо, не забудьте загорнути їх у захисну плівку та позначити коробку, щоб ви могли легко знайти те, що вам потрібно на новому місці.

Можливо, вам доведеться попередньо відсортувати документи, які не потрібно відправляти на переробку, і зберігати важливі угоди та контракти в банківському сейфі протягом певного періоду часу​​​. Рекомендується описати всю документацію, щоб переконатися, що все прибуло на нове місце роботи після переїзду.

Обов’язково відключити живлення всього обладнання, при необхідності відключити компоненти, дроти. Оберніть монітор і системний блок плівкою і сміливо упакуйте в коробку з попереджувальною етикеткою, подбайте про перенесення.

Також кімнатні рослини краще зберігати у відкритих ящиках і перевозити в автомобілі.

Що робити коли речі переїхати в новий офіс?

Відвантаження офісу завершено, коли всі товари доставлені в новий офіс, зібрані меблі, розпаковано обладнання, а на робочому місці встановлені комп’ютери. Якщо все піде за заздалегідь написаним планом, то переїзд офісу буде не виснажливою рутиною, а веселою справою для команди.

Таким чином, речі компанії прийдуть до нового офісу всього за один день, а найкраще організувати цю подію на вихідних. На вихідних у містах зазвичай не буває заторів.

Ще один плюс – не потрібно пропускати робочі дні. З понеділка всі співробітники можуть приступати до роботи та спілкуватися з клієнтами без переривання робочого процесу.