Особливості пральних машин LG із сушінням

Особливості пральних машин LG із сушінням

Зараз пральні машинки з сушінням активно набирають популярності серед споживачів. Це пов’язано з великою кількістю переваг та особливостей даної побутової техніки. Найбільш якісними та надійними помічниками є пральні машинки LG, які є одними з найкращих серед конкурентів.

Особливості

Пральна машина з сушкою має одну відмінну особливість – ще один нагрівальний пристрій, який забезпечує сушіння. У стандартних машинах є стандартний ТЕН, який відповідає за нагрівання води під час прання. Він розташований між баком та барабаном.

Додатковий ТЕН нагріває повітря, що подається по повітропроводу в барабан. Завдяки надходженню теплого повітря, білизна висихає швидше. Конденсат, який утворюється в процесі сушіння, збирається та виводиться у злив. Для забезпечення більш рівномірного та якісного сушіння барабан крутиться на невеликих швидкостях. Цей цикл є завершальним етапом обробки речей у пральних машинках.

Переваги

Пральні машинки з сушінням мають такі позитивні якості:

  • Просушування чистої білизни безпосередньо в барабані пральної машинки в будь-яку пору року.
  • Економія місця та простору, тому що речі після прання та сушіння не треба розвішувати.
  • Можливість сушити речі різної фактури, починаючи від бавовняних футболок, закінчуючи пуховиками та шовковими блузками.
  • Відсутність потреби в покупці окремої сушильної машинки, оскільки ця функція є в пральній.
  • Швидкість догляду за речами.
  • Можливість регулювання інтенсивності сушіння (не у всіх моделях).

Великою перевагою в пральних машинках LG із сушінням є наявність функції TrueSteam, завдяки якій з поверхні білизни усуваються алергени. Це особливо важливо для сімей із дітьми.

Найкращі моделі

Стандартні

  • FH4G1JCH2N – пральна машинка стандартних розмірів з об’ємом барабана на 10,5 кг. Відрізняється мінімальним рівнем шуму, максимальною швидкістю віджиму 1400 об/хв, 12 режимами прання, функцією TrueSteam. Машинку можна синхронізувати зі смартфоном та керувати нею дистанційно.
  • F4J6TG1W – це пралка з 12 вбудованими програмами, різними режимами віджиму, 6 варіантами обертання барабана 6 Motion, LED-дисплеєм, можливістю синхронізації зі смартфоном. Максимальний обсяг для сушіння – 6 кг.
  • F1496AD3 — пральна машина на 8 кг, 19 програмами для прання різного виду білизни, функцією безшумного прання.

Вузькі

  • F1296CD3 – модель з 9 кг завантаження, 3 швидкостями віджиму, 9 програмами прання та сушіння білизни різної фактури, функцією 6 Motion.
  • F2J6HG0W – пральна машинка на 7 кг, в якій передбачено 14 програм для прання, 3 швидкості віджиму, 7 програм для сушіння, залежно від типу тканини.

З великим завантаженням

TW7000DS/TW351W – у цій моделі 2 барабани, один з яких (верхній) призначений для того, щоб можна було прати багато одягу з сильними забрудненнями, а другий розташований внизу і в нього загружаються делікатні речі з несильними забрудненнями.

Загалом машинка може вмістити одночасно до 20.5 кг білизни. Усього в пристрої передбачено 12 програм для прання та 6 режимів віджиму. Для сушіння призначений тільки великий барабан, в який входить 5 режимів, а також екосушка, за допомогою якої можна економити воду. Управління технікою відбувається за допомогою сенсорного екрана.

З пранням парою

  • TW4J8JH2W – пральна машинка на 10,5 кг, в яку входить 14 програм прання, кілька варіантів віджиму, 6 типів сушіння, функція пари TrueSteam, а також режим EcoHybrid, завдяки якому білизна не тільки сушиться, але й трохи розгладжується.
  • F2J6HS0W – пральна машинка на 7 кг з А-класом енергоспоживання, функцією пари, низьким рівнем шуму, завдяки чому прати можна навіть уночі. Особливістю даної пральної машинки є можливість додавання речей усередину, якщо щось забули покласти в барабан. Пральна машина синхронізується з телефоном.

Як правильно вибрати

Пральна машинка з функцією сушіння коштує досить дорого, тому до її вибору варто ставитись дуже відповідально. При покупці побутової техніки слід звертати увагу на такі характеристики:

  • Об’єм барабана. Якщо сім’я невелика, буде достатньо прання на 5-6 кг. Для прання великого обсягу речей, краще віддавати перевагу техніці на 8 кг і більше.
  • Режими віджиму. Цей параметр впливає на ефективність сушіння. Чим краще віджатий одяг, тим краще і швидше він висушиться. Пральні машини LG випускаються з максимальним об’ємом до 2000 об/хв. Зазвичай достатньо потужності 500-1200 об/хв.
  • Розміри машини. Від габаритів пральної машинки залежить якість прання. В асортименті компанії LG є різні пральні машини, включаючи тонкі моделі із завантаженням до 6 кг. Обов’язково перед покупкою вимірюється місце, де буде стояти машинка, а також дверний отвір, тому що деякі моделі – ширші за стандартні отвори і можуть не ввійти в кімнату.
  • Додаткові можливості, завдяки яким користуватися побутовою технікою значно простіше. Однак пам’ятайте, що через кожну додаткову функцію підвищується вартість моделі. Тому при покупці треба відштовхуватись не лише від побажань, а й від закладеного бюджету. У таких машинах відмінним доповненням є функція прасування, блокування люка, контроль піноутворення, захист від протікання.
  • Наявність шуму та вібрацій. Якщо ви волієте прати вночі, важливо, щоб техніка не заважала сусідам. В цьому випадку підійдуть моделі з мінімальним рівнем шуму та відстрочкою часу, щоб техніка запускалася сама у потрібний час.
  • Клас енергоспоживання. Пральні машинки з сушінням витрачають багато електроенергії, тому краще вибирати техніку з класом енергоспоживання А, А+ та А++. Ціна на них вища, ніж на звичайні моделі, однак із ними можна заощадити гроші на електриці.

Загалом, пральні машини LG з функцією сушіння – корисні помічники кожній господині. Вони ідеально поєднуються по критерію ціна/якість, завдяки чому й користуються популярністю не тільки серед жителів України, а й по всьому світу.