Оздоровчий відпочинок у санаторіях Трускавця

У бальнеологічному містечку Трускавець санаторії та готелі – це цілі комплекси з парковою зоною, бюветами мінеральної води, СПА-центрами, медичними закладами та спортивними майданчиками. Для комфортного відпочинку передбачені різноманітні розваги та оздоровчі процедури, тому під час відпустки не буде сумно. Кожна здравниця має свої особливості, але спільним є те, що господарі піклуються про комфорт своїх гостей.

Якщо ви плануєте поїхати на відпочинок у Трускавці взимку, то зможете добре відпочити. Відпочивальники насолоджуються прогулянками по місцевому парку та дихають свіжим гірським повітрям. Для любителів активних розваг є можливість відвідати горно-лижні комплекси. Сім’ї з дітьми можуть завітати до місцевого зоопарку та дельфінарію. Також є можливість зануритись в історію Карпат, побувавши у музеях та старовинних храмах.

Відпочинок у санаторії «Ріксос»

Санаторій Трускавця «Ріксос» – це чудове місце для відпочинку з родиною або друзями на зимових канікулах. Він належить до п’ятизіркових комплексів VIP-класу. Обираючи «Ріксос Прикарпаття» https://karpatykruiz.com.ua/ru/truskavets/sanatoriums/rixos-prykarpattya.html, ви можете отримати наступні оздоровчі послуги:

  • консультації та лікування у лікарів різного терапевтичного профілю;
  • реабілітаційне відділення;
  • відділення естетичної медицини;
  • бальнеологічні та фізіотерапевтичні процедури;
  • променеву діагностику;
  • послуги сучасної клінічної лабораторії.

Також є великий вибір розважальних закладів: більярд, боулінг, СПА-центр, тренажери, сауни, солярій, паркова зона, майданчик для спортивних вправ на відкритому повітрі та багато іншого.

Особливості санаторію «Міротель»

Санаторій «Міротель» у Трускавці https://karpatykruiz.com.ua/ru/truskavets/sanatoriums/mirotel.html пропонує своїм гостям не тільки відпочинок, а й оздоровлення у сучасному медичному центрі. Бювет на території комплексу пропонує п’ять різних мінеральних вод: «Моршинська», «Нафтуся», «Софія», «Бронислава» та «Марія». Також працюють конференц-зали, ресторани, дитячі розважальні центри, тренажерні зали, салони краси та інші послуги для туристів.

У санаторії лікують наступні хвороби:

  • порушення функції шлунково-кишкового тракту;
  • проблеми з органами дихання;
  • дисфункції суглобів та кісток;
  • порушення сечостатевої системи.

Гості можуть обрати один з двох тарифів: повний та на базі сніданків.

Санаторій «Лісова Пісня»

Санаторій «Лісова Пісня» у Трускавці https://karpatykruiz.com.ua/truskavets/sanatoriums/lisova-pisnia.html пропонує туристам комфортне розміщення по одному з трьох тарифів: «ROOM ONLY», «ALL MED» та «ALL SPA». Сучасний медичний центр «AQUA MED» пропонує діагностику та обстеження, бальнеологічне, фізіотерапевтичне лікування та медичні тури.

Особливу увагу заслуговують дитячі майданчики. Є дитяча інтерактивна кімната, оснащена сучасними цифровими технологіями, парк з мотузок, тюбинг, кімнати з різними майстер-класами, перегляд фільмів та багато інших цікавих речей.

Ціни на відпочинок залежать від класу комфорту та пори року. Під час зимових та літніх канікул вартість вища, ніж у інші місяці.