На Сколівщині викрили жінку, яка спалила хату колишнього чоловіка

У Сколівському районі судитимуть 48-річну жінку, яка підпалила хату свого колишнього чоловіка. Тепер їй загрожує від 3 до 10 років ув’язнення.

Про це інформує Твоя Сколівщина, посилаючись на відділ комунікації поліції Львівської області.

Зловмисницю викрили співробітники Сколівського відділення поліції. Як повідомили правоохоронці, 9 квітня їм стало відомо про пожежу в будинку мешканця одного з сіл Сколівщини. Житлово-господарський будинок був повністю знищений вогнем. На щастя, тоді ніхто не постраждав. У поліції не називать, у якому саме селі це сталось, проте з великих пожеж у Сколівському районі можна пригадати пожежу у селі Мита 22 березня, коли згорів весь будинок. Не стверджуємо, а лише припускаємо, що це той самий випадок, про який йдеться.

Під час досудового розслідування співробітники Сколівського відділення поліції встановили, що будівля зайнялась внаслідок підпалу, до якого причетна колишня дружина власника будинку – 48-річна мешканка того ж села. У скоєному вона призналась і розповіла, що підпалила будинок через неприязні стосунки з чоловіком.

Слідчі повідомили жінці про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна) КК України.

Досудове розслідування завершене, обвинувальний акт скеровано на розгляд суду. У випадку доведення вини у суді, жінці загрожує покарання – позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.