В Бродівському районі надзвичайники вилучили гранату та авіаційну бомбу часів ІІ Світової війни ( фото )

В Бродівському районі піротехніки ДСНС вилучили та знищили гранату та авіаційну бомбу часів ІІ Світової війни.Інформує “Твоя Львівщина”

В неділю , 10 травня о 13:20 піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучено та знищено встановленим порядком ручну гранату Ф-1 часів ІІ Світової війни. Даний боєприпас був виявлений в с. Гаї-Дітковецькі Бродівського району місцевими мешканцями під час проведення земляних робіт на власній присадибній ділянці.


Цього ж дня о 18:30 піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучено та знищено встановленим порядком авіаційну бомбу ФАБ-50 часів ІІ Світової війни, яку було виявлено в с. Дітківці Бродівського району в лісі.


Шановні громадяни! Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається з проханням неухильно дотримуватись правил безпеки у разі виявлення вибухонебезпечної знахідки. Не наражайте себе на небезпеку: ні в якому разі не беріть до рук небезпечний предмет, не переносьте та не розбирайте його, не кидайте у багаття – це дуже небезпечно! Негайно повідомте про небезпечну знахідку за номером «101» або «102»!