На Жовківщині автомобіль злетів у річку і почав тонути: людей врятували поліцейські (ФОТО)

21 грудня близько опівночі співробітники сектору реагування патрульної поліції Жовківського відділення поліції під час патрулювання у селі В’язова помітили автомобіль «Фольксваген Кадді», який рухався з великою швидкістю та «петляв» по дорозі, а потім злетів з моста у річку. У салоні, крім водія, було ще двоє пасажирів.

Про подію повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, інформує Твоя Львівщина.

Одну пасажирку викинуло з автомобіля, а в салоні легковика, який почав занурюватися під воду, залишилися водій та ще один пасажир. Не гаючи часу, правоохоронці стрибнули у воду та кинулися на допомогу. Один з поліцейських розбив вікно автомобіля, через яке витягнули непритомного водія, що міг захлинутися будь-якої миті. Також поліцейські допомогли вибратися з тонучого автомобіля пасажиру.

Опісля правоохоронці оперативно надали потерпілим першу домедичну допомогу та викликали бригаду швидкої. 19-річного водія, місцевого мешканця, та 16-річну дівчину, яку викинуло з машини, з тілесними ушкодженнями було доставлено до лікарні. Другий пасажир, 28-річний місцевий мешканець, від медичної допомоги відмовився.

Як виявилось згодом, водій «Фольксвагена» під час скоєння ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння. На нього складено адмінпротокол.

Варто відзначити дії співробітників сектору реагування патрульної поліції № 2 Жовківського відділення поліції. Це сержант поліції Андрій Босий та сержант поліції Андрій Марушка. Завдяки їх миттєвій реакції та фаховості усі учасники ДТП залишилися живими.


Читайте більше новин по ЖовківськійРава-Руській, Добросинсько-Магерівській та Куликівській територіальних громадах.