Медичні товари у Львові

Тільки у нас ви зможете підібрати і купити мед. техніку на будь-який випадок. “Медтехніка” у Львові – мережа салонів спеціалізованих товарів для здоров’я. Ми пропонуємо покупцям тільки перевірену продукцію, яка має необхідні сертифікати якості та безпеки. Наша головна перевага – доставка здійснюється не тільки по Львову і Львівській області.

Замовляючи медтехніку у нас, ви можете бути впевнені в цілому ряді плюсів від співпраці:

  • Дотримуємося обговорені терміни поставки замовлених товарів. В середньому товар клієнт отримує вже через 1-2 дні після заявки, для рідкісних товарів під замовлення термін поставки збільшується до 3 днів;
  • Актуальні ціни на сайті. Ми стежимо за тим, щоб ціни оновлювалися своєчасно, ви можете бути впевнені, що ніяких додаткових грошей платити не доведеться;
  • Професійна допомога в питаннях підбору медтехніки.

Для зручності замовників на сайті працює онлайн консультація. У кожному магазині вас зустрінуть досвідчені консультанти. Вони повідомлять про особливості обраного обладнання, розкажуть про правильне використання техніки, щоб вона ефективно впливала на організм.

Яку медтехніку можна купити у нас

Медичне обладнання у Львові підійде не тільки для домашнього застосування. Ми продаємо професійні пристосування, які можна використовувати в лікарнях, спортивних центрах, косметологічних кабінетах та інших закладах охорони здоров’я.

В асортименті запропоновано великий вибір реабілітаційних товарів для інвалідів та людей похилого віку, пацієнтів, які відновлюються після операцій. Спеціалізована медтехніка значно спростить життя людям з обмеженими фізичними можливостями. Ви зможете підібрати біотуалети стаціонарного і мобільного типу, милиці, палиці для додаткової опори при пересуванні, сидіння і сходи для ванної та ін.

Вся медтехніка виготовлена ​​з якісної сировини. Вона здатна витримати значні навантаження і прослужити тривалий термін після покупки.

Ми не тільки продаємо медичні прилади, а й пропонуємо ряд послуг для клієнтів:

  1. Ремонт медтехніки. У сервісних центрах працюють досвідчені майстри, використовуються оригінальні деталі, дотримуються рекомендації по ремонту від виробника. На всі виконані види робіт і замінені запчастини надається офіційна гарантія. Наші майстри також розкажуть про нюанси використання медтехніки, щоб уникнути поломок в подальшому.
  2. Ортопедичні устілки на замовлення. Ми зробимо зліпок стопи пацієнта, лікар-ортопед проведе необхідні корективи, в результаті буде виготовлена ​​індивідуальна устілка з терапевтичним ефектом. Правильне застосування устілок дозволяє усунути деформації на ранніх стадіях без хірургічного втручання.

Практично у всіх салонах мережі ви можете продіагностувати стопи. За допомогою сучасного сканера вдається виявити будь-які відхилення в положенні стопи, поставити діагноз «плоскостопість». Після діагностики лікар запропонує план лікування для усунення проблеми.

Де знайти салони мережі у Львові

Придбати домашню медтехніку у Львові ви можете онлайн або в фізичних мед магазинах Медтехніка Ортосалон. Зараз в місті працює два магазини:

  • Вулиця Личаківська, 11. У салоні встановлений плантоскоп – спеціальний сканер для виявлення плоскостопості. Будь-які діагностичні процедури доступні безкоштовно в порядку живої черги. Тут також ремонтують тонометри і продають медтехніку на будь-який смак.
  • Вулиця Гетьмана Мазепи, 26. У великому магазині ви зможете підібрати товари для ортопедії – устілки, взуття для дорослих і дітей, спеціальні матраци та подушки. Крім цього у продажу представлені всі категорії медтехніки.

У наших магазинах у консультантів є профільна освіта. Вони ознайомляться з рекомендаціями і напрямком вашого лікуючого лікаря, після чого підберуть медтехніку, враховуючи і ваші фінансові можливості. Наші продавці також розкажуть про особливості використання конкретної медтехніки, щоб вона пропрацювала без збоїв і поломок максимально можливий термін.

Особливості оплати та доставки

Для зручності покупців Ортосалон пропонує кілька зручних способів оплати. Внести гроші за придбану медтехніку ви можете безпосередньо на сайті магазина за допомогою банківської карти або системи «Приват 24». Також доступна оплата готівкою у фізичних магазинах мережі, на пошті або кур’єру, який буде здійснювати доставку.

Для постійних клієнтів доступні акції та спеціальні пропозиції, працює система знижок. Щоб скористатися знижкою і купити товар недорого, пред’явіть дисконтну карту на касі.

Ми доставляємо товари по Львову, Львівській області та іншим містам України. Термін доставки переважно не перевищує двох робочих днів з моменту подачі заявки. Термін може збільшуватися для замовлень в категорії «під замовлення». Для зручності клієнтів доступна доставка товарів з мед магазина кур’єром по місту.