Масажні накидки: як зробити правильний вибір

Якщо ви коли-небудь заходили в один із цих магазинів у торговому центрі, який продає всі види крутих гаджетів для дому, ви, ймовірно, сиділи на одному зі стільців, на якому знаходилася масажна накидка. Ви натиснули на кнопку і раптом відчули себе на небесах від задоволення. Масажні накидки бувають різноманітними, тож давайте спробуємо з’ясувати, що необхідно знати, вибираючи цей масажний продукт для себе.

У кожної людини є конкретні області тіла, на яких вона хотіла б сконцентрувати масаж. Переконайтеся, що масажна накидка, яка вам сподобалася, може досягти цих областей. Ви можете пошукати в Інтернеті та прочитати відгуки покупців перед тим, як піти до магазину. Корисно буде дізнатися, що говорять люди, які вже придбали такі накидки.

Одним із лідерів у виробництві масажних накидок є бренд US Medica. Їхні виставкові зали зараз можна знайти в багатьох великих і навіть не дуже містах, а також можна замовити через інтернет, і вам доставлять накидку транспортною компанією в будь-яку точку країни. Є різні моделі, починаючи від Pilot, яка має тільки вібромасаж, і закінчуючи Sensation, яка здатна масажувати області шиї та плечей і здатна налаштовуватися під зростання користувача.

Більш функціональною, максимально наближеною до масажного крісла за якістю впливу є масажна накидка Yamaguchi Turbo Axiom. Тут ви знайдете навіть бічні подушки для масажу попереку! Взагалі, це єдина модель на ринку, що має повітряно-компресійний масаж.

Якщо у вас є проблеми з шиєю, спиною або плечима, переконайтеся, що масажні ролики досягають потрібних областей, щоб принести максимальне полегшення.

Перевірте наявність спеціальних опцій – таких, як зональний масаж, інфрачервоне прогрівання та можливість налаштування роликів шириною або висотою. Це важливо, якщо ваше зростання або комплекція відрізняються від середніх показників.

Відмінність масажної накидки від масажного крісла в тому, що ви можете перемістити накидку на улюблене крісло або навіть диван. Де ви плануєте частіше використовувати накидку – вдома, в офісі чи, можливо, в автомобілі? У разі переконайтеся, що накидка має можливість роботи від напруги 12В. Деякі моделі розраховані лише на стандартну електричну напругу.

Шукайте моделі, які оснащені функцією автоматичного вимкнення. Занадто велика кількість масажу в даному випадку може спричинити перевтому ваших м’язів. Зазвичай сеанс масажу обмежується 15-20 хвилин.

У деяких моделях масажних накидок є функції прокочування роликів уздовж хребта, а також шиї.

Досить багато питань буває щодо накидок, які не підходять надто високим людям або навпаки – людям невеликого зростання. Переконайтеся, що є налаштування інтенсивності масажу – різним людям подобається різна сила тиску на м’язи. У якісних масажних накидках зазвичай є кілька рівнів інтенсивності масажу. Перевірте, чи є взагалі накидка масажні ролики – деякі дешеві моделі можуть здійснити тільки вібромасаж.

Варто також уточнити за гарантією та умовами обміну-повернення товару, щоб не опинитися в неприємній ситуації, з товаром, який не підійшов, і який не можна повернути за умовами компанії-продавця. Відомі виробники дають свої вироби гарантію щонайменше року з моменту придбання.

Якщо ви вибираєте масажну накидку в інтернеті, варто ознайомитись із діапазоном цін. При цьому не завжди висока ціна є гарантією якості, проте якісна річ не може коштувати дешево. Втім, навіть відомі бренди періодично проводять вигідні акції та розпродажі, де ви можете придбати хорошу масажну накидку за ціною на 10-15% нижчою за звичайну.

Масажну накидку можна розглядати не лише як альтернативу масажному кріслу, а й як доповнення до нього. Володіючи більш простим набором функцій, масажна накидка, проте, має й ряд переваг, порівняно з кріслом. Її можна легко перемістити в інше місце або навіть взяти з собою подорож. Багато моделей здатні навіть працювати від прикурювача в автомобілі, що робить їх практично універсальними.

Отже, перед покупкою масажної накидки можете скласти список того, що ви хочете від неї отримати. Які функції мають бути в ній? Яким вимогам має відповідати ваша масажна накидка? Можете записатися на перегляд накидки у найближчому виставковому залі. В наш час ви можете отримати достатню кількість інформації з різних джерел, щоб прийняти правильне рішення, яке сприятиме одержанню тільки приємних відчуттів від вашої покупки в майбутньому.