ЛОР : коли варто звернутись до лікаря

Проблеми, пов’язані з різними порушеннями в роботі органів слуху, нюху, горла виникають у кожної людини. Причин для отримання платної консультації такого лікаря-фахівця, як лор лікар Львів і в будь-якому іншому місті чимало. Але, вибираючи лікаря, потрібно враховувати, що в цій галузі медицини найважливішу роль відіграє діагностика, що дозволяє виявити першопричину, знайти оптимальну методику лікування. Медичний центр «Bettertone» пропонує вам високий рівень медичних послуг, який забезпечується професіоналізмом фахівців, оснащенням клініки за європейськими стандартами.

Висока якість діагностики і лікування забезпечуються використанням фахівцями інноваційної установки . Вона використовується в провідних клініках світу і отримала високі оцінки фахівців. ЛОР-установка забезпечує повноцінне обстеження вух, носоглотки, гортані, слизової носа. В тому числі, за допомогою цієї установки можливо проводити тимпанометр, криптоліз мигдалин, гнучку відеоендоскопію, а також УЗД ЛОР-органів.


Коли необхідна консультація ЛОРа?


На жаль, більшість пацієнтів звертаються до лікаря, коли захворювання вуха, горла, носа приймає яскраво виражені форми, в стадіях загострень. На перших етапах захворювання здається незначним, залишається без уваги. Таке ставлення дозволяє хворобі розвиватися, формувати ускладнення, з якими складно впоратися.

Консультація ЛОР лікаря необхідна, якщо спостерігаються:

  • тривалий кашель, нежить;
  • утруднене дихання носом;
  • сухість в носі; болю в пазухах;
  • почервоніння в горлі;
  • регулярні носові кровотечі;
  • відчуття тиску в вухах;
  • порушення нюху, слуху;
  • хропіння і ін.


Підступність захворювань цих органів криється в їх здатності на ранніх стадіях протікати зі слабо вираженими симптомами, що створюють враження незначності порушень. Тим часом при відсутності належного лікування хвороби швидко розвиваються, переходять у хронічні, небезпечні форми.

Забезпечити якісну діагностику, виявлення захворювання на початковому етапі можуть тільки високочутливі прилади, яких поки немає в районних поліклініках.

Лікування та діагностика ЛОР-захворювань
Кожен пацієнт, який потрапляє на прийом ЛОРа в нашій клініці, отримує можливість скористатися останніми інноваціями в цій галузі медицини. В діагностиці замість традиційної рентгенології використовується ультразвукове дослідження. Це дозволяє виключити негативний вплив опромінення, використовувати апарати для безпечного обстеження дітей.