Кілер серед білого дня застрелив чоловіка в центрі міста (відео)

У Дніпрі на Соборній площі у суботу, 24 квітня, невідомий на смерть застрелив 42-річного чоловіка і втік з місця пригоди. Поліція відкрила кримінальне провадження. Як повідомило місцеве видання Дніпро Оперативний, невідомий чоловік убив водія позашляховика Land Cruiser в центрі міста.Момент нападу і вбивства потрапили на камеру відеоспостереження.

Як видно з відео, чоловік сів у свій автомобіль, у цей момент до позашляховика підбіг кілер, який почав стріляти. Тоді водій вибіг з машини та побіг до трамвайних рейок. Вбивця зробив ще кілька пострілів — і чоловік впав на рейки. Злодій вистрелив у лежачого ще кілька разів, після чого втік з місця події.

Інформацію підтвердили в обласній поліції.«24 квітня о 14:42 в поліцію надійшло повідомлення про те, що на пл. Соборна в м Дніпро виникла стрілянина, в результаті якої поранено чоловіка. Виїздом на місце встановлено, що невідомий чоловік скоїв кілька пострілів у бік водія автомобіля Toyota Land Cruiser, після чого з місця пригоди зник», — вказується в повідомленні.Від отриманих поранень потерпілий помер в кареті швидкої допомоги.

Як повідомляють ЗМІ, наразі проїзд перекритий. На місці події працюють правоохоронці, встановлюють обставини. Поліція здійснює спецоперацію.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.