“Карантин, як зброя”. Аналітика про про covid 19 та карантин від учасника бойових дій – Тарас Матвіїв

Учасник бойових дій провів паралелі, та зробив певні висновки про те, як президент і уряд можуть  використати загрозу здоров`ю українців для власних інтересів. – передає «Твоя Україна» посилаючись на видання : « Львівська Мануфактура Новин».    

Що насправді відбувається під прикриттям карантину:

Загроза 1. Обмеження комунікації.

Заборона пересуватися у метро та та міським та міжміським транспортом – на цьому наполягає Кабмін. Хороша спроба зіграти на упередження, тим самим ускладнити контакти активних спільнот та унеможливити протести.

Загроза 2. Поліцейське свавілля.

Група Мін’юсту подала пропозиції, щоб вже змінити закон про надзвичайний стан. Це все для того, щоб ввести комендантську годину, обшук людей, особистих речей і житла без рішення суду.  Аваков – вже потирає руки, як й інші сили, яким не потрібні пасіонарні, нетолерантні, українці, які не хочуть…

Загроза 3. Росія – миротворець.

Після оприлюднення документів, котрі підписали керівник Офісу Президента і «уполномочение представітелі Донецкой і Луганской областей» у Мінську 11 березня до визнання так званих ЛДНР залишився один крок. (На диво, це збіглося з запровадженням карантину вже наступного дня). Тоді війна з Росією дійсно стане «внутрішнім конфліктом» України, а Москва – вийде сухою з води. Тепер громадянський конфлікт, який плекає Путін останні 6 років, може з уявного перетворитись на реальний.

Загроза 4. Земельне питання.

Президент спробує будь-що проштовхнути закон про ринок землі. Можливо, вже сьогодні, 17 березня. Про це повідомили джерела у ВР відразу після нічного засідання фракції і таємних гостин олігархів. Журналісти «Схем» ввечері 16 березня зафіксували візит Ахметова, Коломойського та Ярославського до офісу Президента. Для прийняття суперечливого закону, якого, між іншим, вже давно вимагає МВФ. Цього достатньо, аби проросійська фракція ОПЗЖ на чолі з Медведчуком не прийшли усім складом на голосування поправок.

Зауважу, що пан Зеленський, схоже, наполягає на роботі парламенту попри обмеження на збори «більше 200 осіб».  

Боєць переконаний, що в жодній іншій країні влада не використовує подібні ситуації у власних інтересах, а діє відкрито:

«Чимало дивних збігів за останні декілька днів. На жаль, ми не Сінгапур чи Південна Корея, де уряди прозоро, відкрито і системно протидіють хворобі, без зайвих декларацій та тотальних обмежень.      

Звідси обґрунтований сумнів: чи дійсно усі заходи, які нібито  спрямовані на боротьбу з уханським коронавірусом, водночас не спрямовані на маскування справжніх намірів вищого керівництва держави та групи впливу.

Епідемія може вбити наше тіло, а «карантин» – наші права, державні інституції та державний кордон.»  – зазначив Тарас Матвіїв.

Фото: Facebook Тарас Матвіїв

#Covid19 #Карантин #Епідемія