ДТП на Львівщині: у загиблого водія вантажівки залишилося четверо дітей

ГУ Держпраці у Львівській області розпочато спеціальне розслідування нещасного смертельного випадку, що стався з водієм ТзОВ «Брайт-хіт» 1984 року народження. Нещасний випадок трапився у п’ятницю, 3 вересня, у місті Рудки Самбірського району. Під час виконання рейсу з Червонограда у село Нижанковичі, водій, керуючи транспортним засобом RENAULT PREMIUM, котрий орендувався ФОП Танчиним І.І, не впорався з керуванням, що призвело до ДТП. Внаслідок отриманих травм водій загинув на місці події.

Як інформує «Нео Радіо Червоноград», у загиблого водія залишилось четверо дітей віком від 13 до 3 років (від 2008 до 2018 р.н.).

Як повідомлялося, 3 вересня, близько 16:15 год., на 40-му кілометрі автодороги H-13 «Львів–Самбір–Ужгород», у м. Рудки, Самбірського району, сталася ДТП. Водій автомобіля «RENAULT PREMIUM» із причепом, мешканець Червоноградського району, 1984 року народження, керуючи автомобілем та рухаючись у межах населеного пункту, з’їхав на тротуар де перевернувся та зіткнувся із будівлею.