Джинсові фартухи, бейджі з змінним ім’ям та дипломи на металі: особливості та переваги

Джинсовий фартух купити і використовувати в якості уніформи можуть представники багатьох професій. Цей варіант буде актуальний не тільки для тих, кому, в силу професії, фартух необхідний як захисний засіб. Фартух з джинсової тканини здатний стати частиною стилю, довершуючи задуманий образ і підкреслюючи той чи інший напрямок професійної діяльності людини. Наприклад, джинсові фартухи для офіціантів несуть в собі не тільки захисну функцію. Вони, перш за все, служать для того, щоб підкреслити ставлення даної людини до кухні, показати, що ви перебуваєте в місці, в якому вас смачно нагодують.

Фартух, виконаний з джинсової тканини, прослужить вам протягом тривалого терміну. Завдяки щільності і міцності деніму, даний виріб легко відпирається і навіть після тривалого носіння виглядає практично як новий. В Італії, наприклад, даний вид тканини застосовують для виготовлення вітрил, що є прекрасним доказом високої якості деніму. Ще однією перевагою джинсових фартухів є те, що виконані вони з 100% натуральної тканини. Завдяки цьому вони не викликають алергії, добре вбирають вологу (а це є дуже важливим для деяких професій) і добре зберігають тепло. Крім того, за рахунок своєї щільності, джинсові фартухи є чудовим захистом від опіків у разі, якщо працівник випадково притулиться до розжареної поверхні. Будучи щільними і грубими, фартухи з джинсової тканини практично не мнуться, що також є вкрай важливою властивістю при використанні їх в якості робочого одягу.

Окрім якісного одягу офіціант повинен мати бейдж.Рекомендуємо металевий бейдж зі змінним іменем .  Цей  вид  бейджів  дуже  схожий на попередній, але має свій відмінності. Виготовляються бейджи з вікном з алюмінію зі спеціальним покриттям: золото глянсове, золото матове, срібло глянцеве і срібло матове. Стандартний розмір цих бейджів 72 * 27 мм. Особливість цього виду бейджів в тому, що весь бейдж є змінне поле. Форма бейджа злегка дугоподібна, що дозволяє більш надійно закріплювати вставку, що не випадає. Вставку можна знову ж надрукувати на принтері, але зазвичай вставку друкують теж на алюмінії новою технологією друку по металу – гравертон, яка дозволяє друкувати повнокольорові зображення, навіть фотографію. Кріплення цього бейджа таке ж, як і в попередньому варіанті: зажим, шпилька або магніт.

Для відзначенн кращий офіціантів рекомендуємо придбати якісний диплом на металі . Металеві сертифікати це відмінний подарунок другу, співробітнику і компаньйону або як відмінний знак уваги дилерам, великим замовникам і діловим партнерам. Це легка знахідка чудового подарунка до дня народження, до корпоративного торжества, пам’ятних дат, які відзначилися співробітникам, компаніям. Затребуваність в таких подарунках з роками тільки зростає, так як нагородна продукція, як і відзнаки, прямо говорять про досягнуті результати компанії або конкретної людини, чітко підкреслюючи значимість, солідність і професійне досягнення певних результатів. Всі дипломи на металі з дерев’яною підкладкою універсальні, їх можна як вішати на стіну, так і ставити на стіл, в обох випадках і вертикально, і горизонтально як картину. Так само вони можуть бути різного розміру, що дозволяє гармонійно вписувати їх в будь-який інтер’єр. На них може бути нанесена будь-яка інформація, будь-якого кольору, логотип, гербова печатка, підписи, фото на металі, портрети.