Дерев’яна карта світу – стильний декор і неординарний подарунок!

Гармонійно вписатися в дизайн кожної кімнати вашої оселі чи офісу, стати тією особливою родзинкою, якої так не вистачало помешканню, здатна дерев’яна карта світу від студії домашнього декору LIKEWOOD. Вироби досвідчених майстрів легко поєднуються з іншими предметами інтер’єру, де б ви їх не встановили. Змонтувавши конструкцію в дитячій кімнаті, ви не лише її оригінально доповните, але й будете стимулювати своїх сина чи доньку до розширення кругозору, покращення знань географії. Уявіть, що відчуватимуть діти, коли поряд оселиться вся наша планета.

Якщо ви мрійник, поціновувач подорожей, сумніваєтесь щодо вибору майбутнього туристичного маршруту або не знаєте, що презентувати своєму колезі чи керівнику на ювілей, карта світу на стіну з дерева буде вам корисним помічником і відмінним подарунковим варіантом.

Чому варто придбати саме продукцію LIKEWOOD?

Тому що вироби справжніх професіоналів не залишаються непоміченими, а завжди привертають до себе увагу:

  • Високоякісним дизайнерським оформленням;
  • Нестандартними рішеннями;
  • Легкістю монтажу;
  • Довготривалим сроком служби;
  • Безпечністю та екологічністю;
  • Демократичною ціною.

Дерев’яна карта світу на стіну слугує універсальним оздобленням приміщення, гармонійно поєднуючись з будь-яким дизайном інтер’єру, в різний спосіб, в усіх куточках будинку.

В студії домашнього декору можна замовити мапу різних розмірів, конкретної кольорової гами, з певною мовою гравіювання написів. Все залежить від побажань та вимог замовника, особливостей кімнати, в якій планується встановлення незвичайного панно.

Вас зацікавила ексклюзивна дерев’яна карта, на якій зображені всі країни і континенти? Виберіть оригінальну конструкцію в асортименті, представленому на сторінках віртуального каталогу. Бажаєте замовити виготовлення незвичного предмету за персональним проєктом? Зателефонуйте спеціалістам LIKEWOOD для отримання безкоштовної консультаційної допомоги.

Як зробити замовлення?

Щоб стати власником унікального дерев’яного панно, залиште заявку безпосередньо на сайті, зв’яжіться з менеджерами в телефонному режимі або скористайтеся послугою “Зворотній дзвінок”. Кожне звернення обробляється досить швидко, а готові вироби доставляються по Україні транспортом відомих кур’єрських сервісів. Передбачені зручні форми розрахунку.

Ще вагаєтесь? Телефонуйте прямо зараз!