Головна ялинка Кам’янка-Бузького району продовжує змагання за звання найкращої на Львівщині

Сьогодні, 17 січня 2020 року, продовжується голосування 1/4 фіналу за визначення найкращої ялинки Львівщини 2020 року, організоване інтернет-виданням Твоя Львівщина у соціальній мережі фейсбук.

Головна ялинка міста Кам’янка-Бузька вже увійшла у вісімку кращих в області і сьогодні їй протистоятиме головна ялинка міста Борислав, яка у перших двох турах набрала дуже багато голосів. Голосування триватиме 2 доби з моменту публікації опитування, тобто до 10:00 год 19 січня.

Конкурс “Найкраща ялинка Львівщини 2020″ розпочався ще 21 грудня і триватиме до 24 січня цього року. За умовами конкурсу були вибрані 32 головні ялинки з різних населених пунктів Львівщини, які розподілені на 16 пар і змагаються на виліт шляхом голосування. На даний момент залишилось лише 8 претендентів на звання найкращої ялинки нашої області.

Нагадаємо, Кам’янка-Бузька красуня у першому турі перемогла ялинку із міста Мостиська з різницею у понад 2000 тисячі голосів, а в другому здолала ялинку із села Солонка з різницею у 1000 голосів. Бориславська ж у першому турі перемогла Сокальську з різницею у понад 2200 голосів, а в другому виявилась сильнішою від головної ялинки Буська на 1200 голосів.

Запрошуємо знову підтримати нашу Кам’янка-Бузьку красуню, перейшовши за посиланням і проголосувавши в опитуванні. Наша ялинка вартує того щоб носити звання “Найкраща ялинка Львівщини 2020”.

УВАГА! Проголосувати можна тільки тоді, коли перейдете на фейсбук за посиланням. Проголосувати тут на сайті не вийде!

III етап (1/4 фіналу) конкурсу під назвою "Найкраща ялинка Львівщини 2020".Голос зараховується, якщо Ви натиснете по…

Опубліковано Твоя Львівщина Пʼятниця, 17 січня 2020 р.