В боях за Україну загинули двоє воїнів з Львівщини (ФОТО)

26 червня, у бою з російськими окупантами на Луганщині загинув Артем Прядченко, мешканець с. Коропуж, що на Львівщині. Чоловікові було 35 років. Про це повідомила Великолюбінська територіальна громада у Фейсбуку. 

«26 червня 2022 року у бою на Луганщині загинув Прядченко Артем Валентинович, житель с. Коропуж, 1987 р.н. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна», — йдеться в повідомленні.

ФОТО: ВЕЛИКОЛЮБІНСЬКОЇ ГРОМАДИ

Під час ворожого обстрілу окупантів у Лисичанську на Луганщині 23 червня загинув мешканець села Гійче Рава-Руської громади, військовослужбовець Василь Кулай. Про це повідомили у Рава-Руській міській раді.

52-річний воїн був сержантом 3-го відділення 2-го взводу роти охорони частини А4053. У загиблого залишилися дружина та двоє дітей.

Завтра, 29 червня відбудеться зустріч та похорон Василя Кулая. Орієнтовно о 12:30 год кортеж з тілом захисника прибуде у Рава-Руську (зустріч біля каплички), після чого відправиться у село Гійче. У місцевій церкві Введення у храм Пресвятої Богородиці відбудеться чин похорону. Поховають воїна на сільському цвинтарі.

ФОТО: РАВА-РУСЬКА МІСЬКА РАДА