Від класичних до креативних – акрилові ванни на будь-який смак

Акрилові ванни вже давно довели свою практичність і довговічність і міцно зайняли місця в наших будинках і квартирах.

Матеріал, що використовується в їх виробництві, дозволяє випускати вироби різних форм і розмірів, має невелику вагу і довго зберігає температуру води. На сайті компанії Сантехдом Київ пропонуються якісні акрилові ванни недорого від вітчизняних і європейських виробників. Вся продукція в інтернет-магазині сертифікована і має гарантію до 10 років. Замовити акрилові ванни можна з доставкою по Україні.

Як вибрати акриловую ванну

Сантехніка повинна бути зручною і надійною у використанні, подобатися власникові і підходити за ціною.

При виборі доводиться, в першу чергу, враховувати площу ванної кімнати. Якщо місця багато, то можна придивитися до круглих, кутовим та окремо розташованих моделей або вибрати акрилові ванни з нестандартним розміром. Наприклад, KOLPA SAN SYMBIOSIS має довжину 275 см і креативну форму з вбудованим умивальником, а “ТРИТОН АТЛАНТ” розміром 205 * 120 підійде людям високого зросту.

Отдельностоящие ванни можна сміливо назвати трендом сезону, і для створення модного дизайну можна звернути увагу на моделі AQUA-WORLD533 173 * 78, VOLLE 12-22-189, DUSEL DU-106 PISA 180 * 90 виробництва Іспанії, Словенії, Австрії, України та інші варіанти.

За формою акрилові ванни виробляють:
  • прямокутні – найпоширеніший варіант для невеликих квартир;
  • кутові;
  • асиметричні;
  • круглі;
  • овальні і т. д.

Сучасні ванни нерідко обладнуються вбудованим змішувачамі, что не только стильно виглядає, но и зменшує кількість брізок, а в разі поломки спрощує доступ до них для ремонту.

Продукція німецького виробника AM-PM представлена ​​ванними від 150 до 190 см з різними варіантами ширини і глибини, з підголівниками, вигнутими бортами, які можна підібрати, враховуючи площу санвузла і його інтер’єр.

Польська компанія Besco випускає моделі класичного і креативного дизайну з кольоровими бортами під дерево, граніт, мозаїку.

Гідромасажні ванни Triton (Тритон) дозволять не просто приймати гігієнічні процедури, але організувати вдома куточок релаксу і омолодження. Вони виготовлені з додаванням гелькоута, що підвищує їх міцність, з вставками з декоративного скла. Є можливість врізки будь-якій комплектації гідромасажу від відомих європейських брендів “Sirem”, “Espa”, “Koller” та інших.

Купівля акрилової ванни в “Сантехдом”

Компанія Сантехдом Київ займається продажем сантехнічного обладнання більше 15 років і має давні партнерські відносини з виробниками, що дозволяє швидко вирішувати питання по комплектації і постачання замовлень. На сайті можна купити акрилову ванну в Києві в Україні за мінімальною вартістю на ринку.

Для багатьох моделей діють знижки і пропонуються в подарунок сифони та інші комплектуючі. Покупку можна оплатити зручним для вас способом, по частинах і в кредит.

Фахівці допоможуть підібрати необхідне обладнання і дадуть професійні консультації по установці сантехніки.

В інтернет-магазині Сантехдом Київ представлений величезний вибір акрилових ванн, і кожен може знайти відповідний варіант для свого будинку.