Вибір сережок в залежності від місця носіння

Сьогодні ювелірний етикет не вимагає виповнювати правила при носінні прикрас. Про це свідчать колекції модних домів, які пройшли під гаслом «поєднання непоєднуваного». Саму тому майстри створюють неймовірні моделі, поєднав різні матеріали, техніки, вставки. Сьогодні тяга до експериментів вітається сучасними дизайнерами, адже саме креативність допомагає підкреслити індивідуальність.

Сережки зі срібла з фіанітом Артикул 40515/12/1/183

Аксесуари призвані доповнювати, виділяти красу та жіночність а також приховувати недоліки. Такими прикрасами вважаються сережки. Однак, стилісти Укрзолото рекомендують пам’ятати про межу між смаком та несмаком. Сережка – це прикраса, яка ніколи не залишається непоміченою.

Критерії вибору сережок

Професіонали рекомендують вибирати модель сережок в залежності від обставин та місця носіння. Для повсякденного образу варто купити 1-2 пари прикрас без вставок або з невеликою інструкцією. Шикарно підійдуть гвоздики, пусети, класичні моделі с англійським замком.

Існують правила вибору сережки:

  • В офісний стиль варто добавити цікаві акценти, які допоможуть не перетворитись на «сіру мишку». Це можуть бути невеликі гвоздики з одним самоцвітом чи невеликі прикраси з англійським замком. Стилісти рекомендують для офісу вибирати дорогоцінності з білими, чорними чи прозорими каменями. Можна купити і сережки-кільця, адже вони також виглядають просто.
  • Для вечірніх виходів слід вибирати пишні, об’ємні форми. Елегантні капельки чи видовжені аксесуари допоможуть підкреслити урочистість моменту. Однак не варто перетворювати себе на «новорічну ялинку». Якщо наряд має блискавки, то варто вибирати сережки без каміння. Шикарним варіантом вечірнього образу вважається одна сережка-кафф, яка виглядає яскраво та дорого.
  • Весільні сережки створюють окрему категорію прикрас, яка відрізняється ніжністю та чарівністю. Головна завдання дорогоцінностей – підкреслити ніжність та чистоту нареченої.
  • на відпочинку можна дозволити носити яскраві моделі, але вони повинні бути легкими та оригінальними. Прекрасний вибір – прикраси із срібла.
Сережки з червоного золота з перлами і фіанітами Артикул 21719/01/0/830

Вибираючи сережки рекомендується користуватися не тільки їх зовнішнім виглядом та особистими бажаннями. Варто пам’ятати, що тільки зручні сережки підходять для повсякденного гардеробу. Добре підходять моделі, які не чіпляються за волосся чи плаття та мають надійну застібку. Стилісти ukrzoloto рекомендують для кожного дня вибирати витончені гвоздики з невеликим камінням або без інструкції. Шикарно підійдуть також класичні крапельки. Каталог ювелірного магазину містить самі різні моделі, які допоможуть завжди відчувати себе Королевою балу в любому місці.