Бойові втрати Радехівщини на фронті у 2019 році

Рік 2019 завершується, навколо вже панує святковий настрій. Останні приготування до свят, черги за подарунками у магазинах.

Давайте пригадаємо наприкінці року краще тих, завдяки кому ми можемо святкувати у наших теплих помешканнях та віддамо шану тим, кого вже немає з нами.

Про це повідомляє Новинарня посилаючись на підтверджені дані всіх силових підрозділів у зоні АТО/ООС.

У 2019 році ми маємо “Небесну Сотню” з наших захисників на Сході України. Станом на 23 грудня полеглих внаслідок бойових дій маємо цілих 110 військових.

Бойові втрати 2019 року в особах. Колаж: Новинарня.

Серед полеглих захисників на Сході України ми маємо й втрати серед уродженців Радехівщини – Володимир Куцик.

30 квітня під містом Мар’їнка на Донеччині ворожий снайпер обірвав життя солдата 24-ї окремої механізовної бригади ЗСУ імені короля Данила Володимира Куцика.

Володимир Анатолійович Куцик народився 22 квітня 1968 року. Мешкав у селі Стоянів, Радехівського району.

Солдат Куцик перебував на спостережному посту взводного опорного пункту одного із підрозділів бригади та виконував бойове завдання.

“Під час зміни Володимиром позиції бойовики відкрили вогонь із новітньої російської снайперської гвинтівки калібру 12,7 мм. Одна із куль поранила нашого захисника. Йому відразу було надано невідкладну медичну допомогу та розпочато евакуацію до лікарні. Але, на жаль, поранення виявилося несумісним із життям”, — йдеться у повідомленні підрозділу.

“Відповідальний, доброзичливий, щирий, завжди готовий прийти на допомогу і навчити. З повагою ставився до своїх командирів, не зважаючи на те, що був набагато старшим за них. Його поважали у колективі – таким Володимир Анатолійович залишиться у нашій пам’яті”, — написали побратими.

Вічна та Світла пам’ять…