ТОП-10 улюблених квітів дівчат та жінок

Дівчата та жінки люблять квіти та раді отримувати їх у подарунок. Жінкам приємно, коли їм подають букети, неважливо з якого приводу, головне, щоб цей жест виходив від душі і викликав у них теплі та позитивні емоції. А саме, такі емоції можна викликати у коханої людини або просто у когось близького будучи навіть на відстані, подарувавши квіти з доставкою у Львові.

Жінки, також як квіти, прекрасні, ніжні та вразливі, тому ті й інші нероздільні і виявляють одне ціле. Дівчина з букетом у руках завжди виглядає по-іншому, святково і здається особливо красивою та щасливою.

Побачивши таку жінку мимоволі починаєш думати, що світ добріший, яскравіший і райдужніший, ніж є насправді. Та й дарувати квіти представниці прекрасної статі – особливе задоволення, тому що в момент вручення можна побачити непідробну реакцію та живі емоції людини. А щоб дівчина прийшла в невимовний захват від піднесення слід знати її флористичні уподобання та уподобання.

Як дізнатися, які квіти любить жінка?

Кожна жінка має свої лідери у квітковому царстві. Опитування дозволило дізнатися, які рослини подобаються більшості представниць прекрасної статі. На основі аналізу думок мешканок та гостей нашої країни було складено рейтинг найулюбленіших кольорів дівчат та жінок. За його підсумками визначилися ТОП-10 рослин, які найбільше подобаються милим створінням. Саме їх краще дарувати як коханій людині, так і випадковій знайомій, з приводу і без.

Рейтинг популярності живих квітів серед жінок

  1. Троянди
    ТОП-10 найулюбленіших квітів дівчат різного віку очолюють троянди. На основі цих рослин парфумери створюють свої найкращі парфуми. У статусних парфумерних композиціях практично завжди присутні акорди свіжих троянд. Ці квіти улюблені багатьма дівчатами, і букет з них можна дарувати з різного приводу. Ніжна і чуттєва, але водночас горда і неприступна троянда є вибором відважних дам.
  2. Тюльпани
    2-е місце в ТОП-10 найулюбленіших квітів дівчат займають тюльпани, поступаючись пальмою першості троянд. Пишний букет із білих бутонів – бажаний подарунок від коханого чоловіка. Білі квіти символізують щирість, чесність, серйозність намірів. Жовті тюльпани, незважаючи на забобони, подобаються романтично налаштованим дівчатам. Їх дарують закохані, натякаючи на ніжні почуття чи підняти настрій.
  3. Ромашки
    Третіми у ТОП-10 найулюбленіших квітів дівчат стали ромашки. Ці рослини дарують гарний настрій і навіюють спогади про дитинство. Ромашки подобаються всім представницям прекрасної статі без винятку, адже вони нагадують маленькі сонечка, символізуючи молодість, невинність, наївність, чистоту помислів та намірів.
  4. Лілії
    Під номером чотири у ТОП-10 улюблених квітів жіночого роду йдуть витончені рослини – лілії. Вони уособлюють чистоту, невинність та відданість. Композиція з білих лілій – чудовий вибір для весільної урочистості. Ці дари природи відмінно поєднуються з іншими квітами та ідеально підходять до загального образу нареченої, а також підкреслюють її переваги. Лілії мають підвищений попит у прекрасних жінок.
  5. Орхідеї
    На п’ятій позиції в ТОП-10 рейтингу улюблених квітів дівчат і жінок знаходяться орхідеї, слідуючи відразу за ліліями. Рослина давно є символом кохання і дарується дівчині в момент зізнання у сильному почутті. Орхідеї – аристократичні, витончені, вишукані квіти. Вони втілені все найкращі риси дівчат: мрійливість, пристрасть, шарм, вірність, прихильність, розуміння.
  6. Конвалії
    6-е місце в ТОП-10 найулюбленіших квітів дівчат і старших жінок відведено конваліям. Ці квіти викликають почуття розчулення у дуже молодих романтичних і мрійливих панянок. Не дарма конвалія асоціюється з чистотою, ніжністю, відданістю, любов’ю та найвищими почуттями. Непорочна дівчина зрадіє цим витонченим запашним дзвіночкам, навіть подарованим без приводу.
  7. Гербери
    Сьомий номер у ТОП-10 улюблених кольорів належить герберам. Ці витончені та красиві квіти піднімають настрій та заряджають бадьорістю, позитивом. Піднесені дівчині гербери говорять про скромність і приховані почуття, нагадують про приємну зустріч і незабутній час.
  8. Гортензії
    На 8-му місці рейтингу ТОП-10 – вибагливі гортензії, чия популярність стрімко зростає. Неймовірної краси квіти не залишать байдужою жодну дівчину. Їх можна подавати як в індивідуальному пучку, і це стане несподіваним приємним сюрпризом, так і у вигляді розкішної композиції, нерідко у складі з трояндами, до весілля чи ювілею.
  9. Півонії
    Дев’ятими в ТОП-10 улюблених квітів виявилися півонії. Їх дарують дівчатам будь-якого віку, головне підібрати букет відповідно до правил флористичного етикету. Червоні квіти підійдуть зрілій дамі, а світло-рожеві та кремові – юній дівчині. Білі півонії – чудовий додатковий презент з нагоди пропозиції руки та серця. Півонії символізують вдалий шлюб, а їхнє яскраве забарвлення та ніжний запах, який, кажуть, нагадує аромат 1000 троянд, схвилюють будь-яку леді!
  10. Бузок
    На останньому місці рейтингу улюблених квітів – ніжний та повітряний бузок з чудовим ароматом. Ця садова рослина потішить і захопить будь-яку панночку і, можливо, навіть підкорить її серце.