На Червоноградщині внаслідок пожежі в господарській будівлі загинули кури

25 листопада о 06:05 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в с.Тартаків Червоноградського району. Пожежа виникла в дерев’яній господарській будівлі, критій металевим листом, розміром 7х7 м. До місця виклику виїхали рятувальники 22-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Сокаль, 33-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Червоноград та місцевої пожежної команди с. Спасів.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику будівля була повністю охоплена вогнем, існувала загроза перекидання вогню на поруч розташовані будівлі. О 06:58 вогнеборці локалізували пожежу, та о 07:53 ліквідували. Внаслідок пожежі вогонь знищив господарську будівлю, речі домашнього вжитку на площі 20 кв.м., загинуло 19 курей, що були в будівлі та пошкодив дерев’яні стіни на площі 10 кв.м. сусідньої господарської будівлі.

Вогнеборцям вдалось запобігти розповсюдженню пожежі та врятувати від вогню поруч розташований житловий будинок та 2 господарські будівлі.До ліквідації пожежі залучили 9 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.