Газоаналізатори формальдегіду – сфера застосування

Навіщо так необхідний газоаналізатор формальдегіду. Для початку необхідно розібратися, що таке безпосередньо формальдегід. Це безбарвний газ, який має неприємний та різкий запах. Однак для того, щоб її змогла відчути людина, концентрація газу в повітрі повинна перевищувати норму більш ніж у 7 разів. З іншого боку, формальдегід та фенол необхідні для різноманітних виробничих процесів, таких як:

  • Обробка плити, що складаються зі стружки дерева;
  • Виробництва пластмас;
  • Створення тканин;
  • Виробництва фарб і т.д.

У цих випадках формальдегід та фенол виступають антисептичним засобом, який допомагає впливати на матеріали та знезаражувати їх. Цей хімічний елемент використовується навіть у виробництві меблів преміум-класу. З його допомогою виробники домагаються стійкості та яскравості лакофарбового покриття на виробі.

Газоаналізатор фенолу та формальдегіду

Газоанализаторы формальдегида и фенола допомагають застерегти людину від небезпечних випарів, які можуть призвести до смерті. Звичайно, можна часто провітрювати приміщення, підтримувати мікроклімат і завести свою особисту оранжерею. Однак у підприємствах з великими обсягами такі поради не допоможуть, тому здоров’я співробітників не варто наражати на небезпеку.

У таких випадках просто необхідно придбати якісні портативні газоаналізатори формальдегіду і фенолу. Тоді вдасться запобігти або усунути підвищення концентрації шкідливих випарів, які негативно впливають на людину та її здоров’я загалом. Відповідальний роботодавець не наражатиме свого співробітника на такий ризик і подбатиме про безпеку робочого місця заздалегідь.

Детектор формальдегіду у повітрі

Для того щоб вибрати відповідний детектор формальдегіду в повітрі необхідно орієнтуватися на такі критерії:

  • Чутливість приладу для виміру формальдегіду. Тут варто визначитися з якою дозою формальдегіду та фенолу працюватиме прилад.
  • Вбудована пам’ять на детекторі формальдегіду та запас вбудованої пам’яті для зберігання даних.
  • Працює з комп’ютерами. У разі коли дані про кількість формальдегіду в повітрі необхідно аналізувати на персональному комп’ютері, необхідно вибирати модель з можливістю підключення і передачі даних.
  • Ціна такого портативного газоаналізатора формальдегіду.
  • Загальна вага.
  • Його розміри та можливість підключення до мережі.

Ну і звичайно ж, можна враховувати його колір, матеріал та якість дисплея. Однак це вже можна назвати дрібницями, головне визначитися зі сферою використання приладу.

Газоаналізатори hcho

Якщо клієнт переживає за своє здоров’я і хоче використовувати газоаналізатор hcho вдома, то висока чутливість йому нема до чого. А, у випадку з меблевими фабриками чи хімічними підприємствами, то тут уже необхідний апарат сильніший та чутливіший. Для кожного з варіантів клієнт зможе підібрати необхідний стаціонарний чи портативний детектор формальдегіду у повітрі, який відповідатиме заявленим вимогам.