Side By Side Hitachi R-S700GPUC2GBK

Стильний холодильник серії Side By Side Hitachi R-S700GPUC2GBK, тобто морозильник та холодильна камери розташовані поряд один одного. Агрегат має розміри 1780х920х765 мм, та загальний обсяг камер 589 л. На дверях з чорного скла встановлено дисплей, автоматичний льодогенератор, та диспенсер. Налагодження та регулювання температурного режиму здійснюється за допомогою сенсорної панелі, яка включається легким дотиком. Підсвітка дисплея приємного голубого кольору. Клас енергоспоживання A+.

Опції

Перед конструкторами компанії стояла задача створити техніку високоефективну, екологічно безпечну, багатофункціональну з максимальними зручностями для користувачів.

Технології яки використані у холодильнику:

  • Економний і надійний інверторний компресор, що працює на безпечному для екології холодоагенту R-600a.
  • Nano Titanium – титанові фільтри очищення повітря від бактерій. Не потребує додаткової енергії.
  • Автоматичне розморожування за технологію No Frost тобто без інею.
  • Гібридна система охолодження MINUS-ZERO Cooling.
  • Технологія циркуляції холодного повітря Cool Jet Wrap.
  • Дверний ущільнювач забезпечує герметичність та ще на ньому не з’являються плями плісняви.

Ефективність

Що дає поєднання алюмінієвою панелі MINUS-ZERO та розподілу повітря Cool Jet Wrap. Пластина з високим ступенем теплопровідності дозволяє ефективніше забирати тепло з холодильного відсіку, а система клімат-контроль рівномірно розподіляє холодне повітря всередині об’єму. Завдяки цьому їжа не висихає та здатна довго зберігати свіжість, одночасно забезпечує 15% економію електроенергії.

Завдяки диспенсеру можна отримувати холодну воду, не відкриваючи дверцята холодильника. Це дозволяє економити 20% енергії. Підключення до водопроводу не потрібно.

Поєднання інверторного компресора та холодоагента R-600a зменшує шумовий ефект от роботи, забезпечує економію енергії на 30%. При цьому коливання температурі у камерах не більш 0,5%!

В обох камерах застосовується економне та ефективне LED освітлення.

Холодильна камера

Камера обсягом 374 л облаштована полицями з загартованого скла в кількости 7, та  прозорими боксами.

Морозилка

Велика морозильна камера займає лівий бік холодильника об’ємом 212 л. У відділу передбачена функція глибокого заморожування – 11 кг продуктів за добу