Як придбати квартиру в розстрочку в Києві

Якщо ви шукаєте нову домівку для себе і своєї сім’ї або просто хочете вигідно інвестувати гроші, подумайте про купівлю квартири за містом. Ви отримаєте тихе і спокійне середовище для життя і низку інших переваг, які можуть бути недоступними в міських умовах. А якщо грошей не вистачає, розгляньте можливість придбання квартири в розстрочку в Києві в житловому комплексі Plaza Kvartal – сайт plazakvartal.kiev.ua. ЖК розміщений у Києво-Святошинському районі, у селищі міського типу Чабани.

Два варіанти розстрочки: на 6 і на 12 місяців

Забудовник пропонує два варіанти розстрочки для своїх потенційних клієнтів:

  • На півроку: подорожчання 5% від загальної суми, перший внесок – від 50%;
  • На рік: подорожчання на 10% від суми, перший внесок – від 30%.

Оформити розстрочку можна усього лише за один день. Для оформлення вам знадобиться мінімум документів: ваш паспорт, ідентифікаційний код і підписаний із забудовником договір.

Однією з найбільших переваг життя в сільській місцевості є відчуття спільноти, яке вона дає. У сільській місцевості, як правило, існують згуртовані громади, де сусіди знають один одного і піклуються один про одного. Це може створити відчуття безпеки та приналежності, якого часто бракує в більш урбанізованих районах.

Переваги проживання в Чабанах

Вагомою перевагою життя в сільській місцевості є можливість насолоджуватися природою – неподалік від вашої домівки розміщена паркова зона з озером. Тут можна влаштовувати вранішні пробіжки та неспішні піші прогулянки зі своїми коханими, дітьми. Тож купити квартиру в Чабанах буде особливо корисно для тих, хто прагне втекти від шуму і суєти міського життя.

Вартість покупки квартири в сільській місцевості нижча, ніж у місті. Це саме можна сказати і про вартість життя. Придбання нерухомості в Чабанах може стати для вас чудової можливістю зекономити сімейний бюджет.

Ще однією перевагою життя в сільській місцевості є повільніший темп життя. Тут набагато менше метушні і стресу, ніж у гамірному Києві – це може бути корисним для вашого психічного і фізичного здоров’я.

Інфраструктура

Проживаючи в Чабанах, ви зможете користуватися практично тією ж інфраструктурою, що в Києві. У пішій доступності знаходяться магазини і супермаркети, ветеринарна клініка, медичний центр і аптеки. Є фітнес-клуби, футбольне поле та навіть кінотеатр.

В селищі є відділення кількох банків, «Нова Пошта». Під усією площею забудови є об’ємний паркінг. У житловому комплексі є ще одна перевага – власний коворкінг.

Будівництво, матеріали та планування

Для будівництва житлового комплексу Plaza Kvartal забудовник використав монолітно-каркасну технологію будівництва. Будинки утеплено пінополістирольними плитами – вони виконують потрійну функцію. По-перше, зменшують теплові втрати в холодну пору року і економлять ваш бюджет. По-друге, вони не вбирають в себе вологу. По-третє, забезпечують непоганий рівень звукоізоляції.

Забудовник пропонує одно- та двокімнатні квартири площею 38-70 м2. На сайті https://plazakvartal.kiev.ua ви зможете обрати один із 7 різних типів планування. Доступні квартири як з ремонтом, так і без нього. У другому випадку ви зможете відчути себе архітектором та самостійно спланувати власне житло.