Яким контейнерам віддати перевагу при транспортуванні вантажу

Щодня автомобільними дорогами, залізничними коліями, водними маршрутами і авіаперевезеннями переміщаються різні вантажі для забезпечення життєдіяльності міст і околиць.

Залежно від виду і ваги, для вантажу обов’язково потрібен зручний контейнер. Він робить доставку безпечної в будь-яку негоду, зберігаючи якість і природний зовнішній вигляд. А також, оберігаючи від людського фактора, такого як розкрадання вантажу в дорозі. На всіх контейнерах є стандартні приєднувальні пристрої до автомобільного, або залізничного та іншого транспорту, що дозволяють звести до мінімуму витрати . З повним асортиментом транспортних контейнерів та послугами з перевезення вантажів ви можете ознайомитись на сайті компанії Global Container Service

Перевезення особистих речей при переїзді в інше місто
Людям властиво мігрувати – з однієї країни в іншу, з області в місто. І дуже часто постає питання про переміщення нажитого скарбу: меблів, побутової техніки, своєрідних колекцій і речей. Комфортно упакувати і доставити всі особисті речі в кінцеву точку, будь-то місто, сусідній округ або країна можливо в контейнері від 3 до 5 тонн. Тритонні, як і пятитонні, дозволяють використовувати внутрішній простір, як невеликий склад. Туди акуратно розміщуються будь-які речі, включаючи бібліотеки. Контейнер оберігає від несподіваного падіння і ударів при транспортуванні декількома видами транспорту.

Перевезення автомобілів і спецобладнання
Дорогі засоби пересування, багатофункціональне обладнання, сучасний транспорт та інші вантажі надійніше переміщати в контейнерах. З кількох вагомих причин краще робити безпечну доставку вантажу в контейнері.

Один з них – це повна техніка безпеки, пов’язана з повноцінним укриттям від впливу зовнішнього агресивного середовища, особливо актуально для перевезення автомобілів контейнером. Для подібного переміщення виготовлені контейнери 20 футів. Використовуються вони активно підприємцями і компаніями для переміщення великогабаритного вантажу, таких, як:

  • легкові елітні автомобілі
  • комплектуючі запасні частини
  • верстати
  • будівельні матеріали великих розмірів
  • Та інші


Контейнер замовляється для доставки збірного вантажу декількох торгових агентів в одному контейнері. Цей спосіб дозволяє значно економити на транспортних витратах, знижуючи собівартість товарів. 20 і 40 футові контейнери використовуються як великі склади, доставляючи фрахт у повній цілості.

Доставка швидкопсуючих продуктів

Доставка негабаритних вантажів і спецтехніки
Контейнер є унікальною своєрідною «упаковкою» для вантажів негабаритних і спеціалізованих. Конструкція влаштована для зручного навантаження зверху. До таких належить спеціалізована, включаючи небезпечну, техніка: бурове обладнання, комбайни, крани зі стрілою. Загальна довжина багажу може становити більше 8 м.