Де купувати електротехнічную продукцію українського виробництва в поточних реаліях?

Каучукові колодки із захисними кришками АСКО-УКРЕМ призначені для застосування в електричних колах з номінальною напругою 250 В/400 В, частотою 50 Гц. Завдяки спеціальному корпусу із каучуку така електротехнічна продукція має високі електроізоляційні властивості, підвищену зносостійкість та ударостійкість.

Сьогодні постачальник електрообладнання з виробництвом в Україні – це можливість швидко отримати своє замовлення, попри складну ситуацію в країні, перебої з постачанням деталей і недоліки логістики. В разі необхідності замовити різні позиції, які мають відношення до електроживлення електричного обладнання та інструменту, краще шукати постачальника зі складом, власним виробництвом та можливістю робити оптові закупи.

Суттєвою перевагою замовлення у виробника буде можливість одразу додати велику кількість артикулів. Наприклад, каучукові колодки, кутові вилки, розетки з захисною кришкою, – все вищеперераховане, а також приблизно 6500 інших найменувань можна знайти за посиланням https://www.acko.ua/e-store/xml_catalog/kauchukovi_roz_mi_2/ на сайті виробника АСКО-УКРЕМ.

Як оцінити якість продукції електротехнічного призначення?

Насамперед треба зазначити, що навіть звичайні каучукові роз’єми не можуть коштувати занадто дешево – в принципі будь-яка продукція, яка використовується в електриці, має продаватися з наявністю сертифікатів якості.

Навіть найпростіші вилки каучукові, а також електроінсталяції (до прикладу розетки, вимикачі тощо) мають проходити суворий контроль на виробництві. У зворотньому випадку можна стикатися з ситуацією, коли одна невеличка деталь стане причиною короткого замикання, займання, пожежі тощо. Це особливо неприпустимо для великих виробництв, енергетичних об’єктів, об’єктів критичної інфраструктури, житлових приміщень тощо.

Сьогодні виробник має відповідати за випущену продукцію, а тому компанія АСКО-УКРЕМ як відповідальний виробник і постачальник елементів для електроживлення електричного обладнання та інструменту має такі переваги:

  1. Сертифіковане виробництво за стандартами якості IEC, EN, ДСТУ.
  2. Доступні ціни на товари – ідеальне співвідношення ціни і якості.
  3. Величезний вибір і асортиментний ряд: монтажне та електричне обладнання, електроінсталяції, електроізоляційні елементи, батарейки, акумулятори, вимикачі, реле і регулятори тиску і напруги струму тощо.
  4. Можливість в одному місці замовити все необхідне, якщо стоїть задача виконати проєктування і монтаж електротехніки, щоб здійснювалося безпечне підключення до мережі електроживлення.

Перевірка якості продукції – як це правильно зробити на відстані?

Очевидно, що навіть продукція виробництва України не буде гарантувати, що буде легко звернутися до продавця в разі необхідності виконати повернення або обмін обладнання, устаткування, окремих елементів тощо.

Тому електротехнічна продукція України має перевірятися безпосередньо відправником – перед передачею товару покупцеві. Сам же покупець може обирати постачальника по відгуках, а також дотримуватися наступних правил при купівлі товарів на відстані:

  1. Зберігати всі чеки й докази про оплату товарів.
  2. Одразу уточнити, чи можливим буде повернення і які умови заміни несправної продукції.
  3. Чи діють гарантійні норми тощо.
  4. Здійснити перевірку продукції одразу, як вона доставляється. Якщо товар в не робочому або несправному стані, необхідно одразу фіксувати це і зв’язуватися з продавцем.

Одразу робіть огляд отриманої продукції. Наприклад, ті ж з роз’єми з каучуку можуть бути з різними показниками номінального робочого струму, робочої напруги та різною кількістю розеток, тож перед замовленням варто уважно перевірити всі вимоги до приладу.

Українська електротехнічна Корпорація АСКО-УКРЕМ гарантує функціональну придатність колодок протягом 2-х років з моменту продажу при дотриманні правил зберігання, транспортування та експлуатації.