Як правильно вибрати студію дизайну інтер’єрів?

Поточний час чудово підходить для облаштування свого житла, адже розпочати роботу над дизайн-проектом можна вже зараз, а реалізувати його тоді, коли всі обмеження буде знято.

Але як правильно вибрати студію дизайну інтер’єрів, команду, з якою ви проведете разом багато часу, яка дізнається про вас багато особистої інформації?

Ринок у цій сфері неймовірно широкий, і знайти студію дизайну інтер’єрів до душі та з високим рівнем професіоналізму, відповідальності досить складно , саме тому ми вирішили написати для вас статтю з основними порадами щодо того, як краще підійти до цього важливого вибору, щоб співпраця була успішною . .

Загалом студія дизайну інтер’єрів відповідає не лише за творчу складову проекту, а й за технічну. Команда повинна вміти доносити свої ідеї та передавати їх у будівельних кресленнях, також повинна розуміти будівництво та знати, як реалізувати розроблений проект, щоб він втілився в життя, а не залишився лише гарним малюнком на папері. Комунікабельність, кількість зв’язків, знання ринку оздоблювальних матеріалів та меблів також впливають на результат співпраці.

Наприклад, анжелика прудникова та її команда – це все, що вам знадобиться для створення красивих та розкішних проектів, які нікого не залишать байдужим. Фахівці готові реалізувати найрізноманітніші напрями, втіливши в життя найзаповітніші мрії клієнтів.

Наприклад, велика база постачальників дозволяє працювати з різними варіантами бюджету.

Але давайте почнемо із самого початку!

  • Хорошим варіантом буде розпочати пошуки студії дизайну інтер’єрів до отримання ключів. Це дозволить без зайвого поспіху продумати планування та всі деталі, отримати грамотний дизайн-проект. Якщо ви знайдете команду професіоналів на стадії покупки квартири чи проектування будинку, то зможете отримати деякі рекомендації на початковому етапі, зберігши свій бюджет у майбутньому.
  • Ми рекомендуємо вибирати студії, які роблять дизайн-проект та реалізацію під ключ, мають своїх будівельників та підрядників.
  • Портфоліо . Достатньо очевидний крок, з якого починається знайомство зі стилістикою, спеціалізацією, але не є основним критерієм вибору. У студії можуть працювати чудові візуалізатори, а чи знають вони як це реалізувати, тому завжди просіть окрім портфоліо ще й креслення, фото виконаних об’єктів. Звертайте увагу на планувальні рішення та ставте питання – з якими труднощами їм доводилося стикатися, як вони вирішували цю проблему, чому саме так? В ідеалі, звичайно, відвідати об’єкт, що знаходиться в роботі, щоб особисто впевнитись у якості та можливостях дизайн-студії.
  • Досвід студії відіграє важливу роль , чим він солідніший, тим більше можливостей у компанії на оперативне вирішення завдань будь-якої складності.
  • Щоб робота студії була продуктивною, потрібний розподіл обов’язків між учасниками команди, кожен повинен мати свою зону відповідальності – дизайнер творить, менеджер підтримує порядок, комплектатор закуповує тощо.
  • Зверніть увагу на життя студії за допомогою соціальних мереж. Якщо вони відвідують різні виставки, беруть участь у майстер-класах, ведуть активну діяльність, то це говорить про їх розвиток та сучасність.
  • У цій сфері також добре працює сарафанне радіо, варто дослухатися до рекомендацій . Якщо ваші друзі, знайомі нещодавно зробили ремонт разом зі студією дизайну, варто подивитися на результат і запитати про їх відчуття під час роботи.
  • Шукайте студію дизайну в інтернеті правильно , використовуючи такі дані: географічне розташування, ціновий сегмент та стилістику. Ідеальне місце для пошуку – це професійні журнали чи сайти, адже там завжди представлені реалізовані об’єкти.
  • Читайте відгуки та рекомендації. До речі, у нас на сайті ціла сторінка присвячена зворотному зв’язку від замовників.
  • Після того, як ви вибрали кілька студій дизайну інтер’єрів, які вам сподобалися, саме час порівняти їхні послуги на основі портфоліо, цін, досвіду, кількості реалізованих проектів і публікацій, умов роботи, сервісу на самому початку. Попросіть їх надіслати вам типовий договір і уважно його вивчіть!

Оформлення інтер’єру  – це мистецтво, за яким ховаються місяці серйозної роботи. Самостійний шлях від бетону до фінального декору – довгий та складний. Команда професіоналів допоможе оптимізувати бюджет, заощадити час та перетворити стомливий процес ремонту на захоплюючий квест.

Під час вибору більше спирайтеся на факти та взаєморозуміння. Якщо вас влаштовують запропоновані дизайн-студією умови, то влаштуйте зустріч online або offline та познайомтеся з дизайнером, який безпосередньо працюватиме над вашим проектом. Ви повинні мати схожі погляди на красу і зручність, дизайнер повинен почути вас, а ви повинні правильно донести до нього те, що вам потрібно, тоді робота точно буде продуктивною.