Мешканка Кам’янки-Бузької власноруч шиє захисні маски і безкоштовно їх роздає

Саме у часи випробувань ми найкраще можемо побачити відважних, світлих і добрих людей, які готові жертвувати чимось заради добра інших чи цілого народу. І тепер, коли у світі вирус епідемія коронавірусу, ми можемо побачити таких людей. І вони зовсім поруч, живуть серед нас, ходять з нами тими самими вулицями. Тільки в той час, коли одні рятуються, інші спекулюють з метою отримати вигоду, найвідважніші служать ближнім.

Сьогодні наше видання хоче розказати про нашу землячку Ірину Волянську, уродженку села Батятичі Кам’янка-Бузького району. Коли в країні оголосили карантин, а купити захисну маску в аптеці стало справжньою проблемою, Ірина вирішила шити маски власноруч і безкоштовно роздавати всім, хто їх потребує.

На своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук Ірина збирає заявки і повідомляє про наявність багаторазових масок.

Всім кому не відписала і написала що наразі немає… Коментуйте під цим фото, хто хоче і кому потрібно скільки штук, я поступово буду всім відшивати” – такі дописи з’являються на сторінці нашої героїні у фесбуці.

Минулої ж доби, 24 березня, волонтеркою було пошито понад 80 масок. Це справді вражає!

Після того як стало відомо про таку ініціативу, допомагати взялися й інші небайдужі, а дехто почав ділитись матеріалами. То ж маски в нашому районі будуть!

Такі люди – це гідність нації і пізнаються вони по плодах своєї праці!

Нагадаємо, на Кам’янеччині створюється волонтерський штаб з метою виготовлення антисептиків, пошиття масок та збору необхідних продуктів для незахищених верств населення.