29-річна водійка не впоралась з керуванням та в’їхала у будинок: загинув її наречений (фото)

2 листопада близько опівночі надійшло повідомлення про аварію з постраждалими в селі Задністрянське Бурштинської територіальної громади. 29-річна водійка, мешканка Бурштинської ТГ, керуючи автомобілем Mazda 6, рухаючись автодорогою сполученням Н-09 «Мукачево-Львів», не обрала безпечної швидкості руху, не впоралась з керуванням, виїхала на узбіччя дороги, а відтак заїхала в огорожу і врізалась у житловий будинок, – повідомили у Нацполіції області.

Про це повідомляє Варта-1, пише Твоя Львівщина.

У результаті ДТП 34-річний пасажир, мешканець Бурштина, від отриманих травм помер у лікувальному закладі, а водійка отримала тяжкі тілесні ушкодження.

У житловому будинку ніхто не постраждав.

“Вони знесли два прольоти паркану, проїхалися по городу. Їх підняло, через що авто пошкодило гараж, після чого, перекидаючись, знесли два вольєри та вдарилися прямо посеред будинку, що аж змістився дах”, – розповів житель постраждалого будинку.

Жінка, яка була за кермом авто, сама вийшла з машини, а пасажира, який виявився її нареченим, з салону вирізали рятувальники. 34-річного чоловіка відвезли в найближчу лікарню Галича, але він помер у приймальному покої. У 29-річної водійки діагностували численні травми, її прооперували. За словами медиків, стан жінки важкий.

Попередньо, в поліції повідомили, що жінка-водій перевищила швидкість, тому не впоралася з керуванням.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого.