Їх життя обірвалося за лічені секунди: відомі імена загиблих у смертельній ДТП дівчат

Рано-вранці 15 жовтня трапилась моторошна аварія у селі Великі Лучки Мукачівського району. ДТП сталась близько 4-ої години ранку. 21-річний водій Renault зіткнувся з евакуатором, який в той момент саме чіпляв автівку, яка кількома годинами раніше на цьому ж місці потрапила в ДТП.

Одразу після зіткнення Renault загорівся, пожежу локалізовували співробітники ДСНС. На місці події загинули всі четверо осіб, які перебували в палаючому легковику.

Вже відомо, що керував автомобілем співробітник Управління патрульної поліції в Закарпатській області, його пасажирами були військовослужбовець Чопського прикордонного загону та двоє дівчат віком 17 та 18 років. Усі загиблі мешканці міста Чоп.

Згодом стало відомо, що загиблими дівчатами виявились Каріна Чонтош та Сабіна Крупка.

Каріна займалась музикою і мріяла про велику сцену. У минулу суботу вона успішно пройшла відбір у шоу “Угорщина має талант”. Як розповідають знайомі загиблої, вона неабияк цьому раділа.

Другою дівчиною, яка згоріла живцем у машині в Великих Лучках, стала Сабіна Крупка – юна талановита футболістка із Чопа – вихованка ЗОДЮСШ (Ужгород), гравець Збірної області.

“Нехай світла пам’ять про Сабіну назавжди залишиться у серцях близьких та знайомих, а Бог подарує їй вічне життя та спокій”, – зазначили в ФФЗ.