“Я – не працівник Міністерства освіти і не державний службовець”: Христина Тишкун вперше розповіла, чому обрала таке вбрання для відвідин мерії Львова

Власниця скандальної сукні 27-річна Христина Тишкун розповіла, чому вдягла таку сміливу сукню і як опинилась у міській раді Львова.

Про це повідомляє ТСН, пише Твоя Львівщина.

“Хочу одразу розставити крапки над і. Я не є держслужбовцем, я – не працівник Міністерства освіти і не державний службовець. До Львова я їхала не на офіційний візит і ніколи не була помічницею заступника міністра.

Ми з Ігорем Миколайовичем працювали над спільним проєктом, він був головним ідеологом цього проєкту і куратором. Я була пов’язана з цим проєктом з боку медійності і комунікації, а не як його працівник”, – розповіла Христина.

За її словами поїздка до Львова була її ініціативою.

“Я сама зі Львова, і напередодні католицького Різдва я хотіла провести час із друзями. Ігор Миколайович поїхав на зустріч. Я не брала участь у жодних перемовинах. Скажу чесно, хотіла подивитися на Андрія Івановича (міського голову Львова – Ред.), він мені завжди імпонував, він мені цікавий як особистість, як професіонал своєї справи. Хотіла познайомитися і зробила фото”, – розповідає дівчина.

Вона зізнається, що розуміє, що її фотографії провокативні.


“Я хочу боротися з тим, з чим борються зараз жінки. Я називаю свою сукню протестом. Мене зачіпає з точки зору гендерної нерівності і проявів сексизму, з яким я стикаюся постійно. Мене оцінюють по моєму зовнішньому вигляду”, – говорить Христина.