Як Стрийщина вшановуватиме Героїв Небесної Сотні

У середу, 12 лютого, в приміщенні Стрийської РДА відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення на Стрийщині Дня Героїв Небесної Сотні. Засідання організаційного комітету провела заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелень за участю заступника голови районної ради Мирона Войтовича.

Світлина – Прес-служба Стрийської РДА.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на прес-службу Стрийської РДА.

20 лютого – День Героїв Небесної Сотні, відповідно до Указу Президента України №69/2015 “Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні” від 11 лютого 2015 року.

У Стрийському районі відбудеться ряд заходів по вшанування Героїв Небесної Сотні:

  • Загальнорайонний захід із вшанування пам’яті новітніх Героїв та покладання квітів до пам’ятного знака Героям Небесної Сотні відбудеться 20 лютого об 11.00 год. на Алеї Героїв Небесної Сотні, що поблизу села Фалиш;
  • У селі Баня Лисовицька 21 лютого об 11:00 відбудеться відкриття Алеї Слави “Незламні”, де буде встановлено погруддя шести загиблих учасників АТО Стрийщини.

Для усіх бажаючих взяти участь у зазначених заходах о 10.30 год. від Стрийської райдержадміністрації будуть відправлятися автобуси.


Окрім того, вшанувальні заходи проводитимуться у загальноосвітніх навчальних закладах та закладах культури району.

“Наше завдання – залишити пам’ять про тих, що загинули за Україну, і не забути про тих, які залишилися живими” – підсумувала засідання заступник голови РДА Оксана Мелень.