Як придбати квитки на матч Польща – Україна? Важлива інформація для вболівальників!

Вболівальники збірної України з футболу, які мають намір відвідати товариський матч між національними командами Польщі та України, що відбудеться 31 березня у Хожуві, зможуть придбати квитки лише он-лайн і лише до 3 березня!

Про це повідомляє Твоя Львівщина, посилаючись на веб-сторінку TicketsBox, де власне і можна придбати такі бажані для вболівальнкиів квитки.

Зараз стартує продаж квитків на контрольний матч національних збірних команд Польщі та України. Матч відбудеться на Сілезькому стадіоні міста Хожув і почнеться о 20:45 год за місцевим часом (21:45 год за київським).

Умови продажу квитків:

  • на один аккаунт можна придбати не більше 4-х квитків;
  • при замовленні обов’язково необхідно надати свої особисті дані та дані інших осіб, яких ви замовляєте квитки (номер закордонного паспорта, ім’я та прізвище, як зазначено в паспорті, дату народження);
  • квитки не є іменними, однак, з міркувань безпеки збираються паспортні дані;
  • для отримання квитків потрібно обов’язково мати при собі роздрукований сертифікат та паспорти. Такий сертифікат надійде на вашу електронну адресу після здійснення процедури оплати;
  • квитки поверненню та обміну не підлягають;
  • квитки продаються в сектор для українських уболівальників. Конкретні ряд і місце не вказуються.

Вартість одного квитка в сектор українських уболівальників становить 70 польських злотих, а в українській валюті – 485 гривень. Сума в національній валюті вказана з урахуванням вартості адміністративних витрат, придбання валюти і комісії банку за переказ коштів. Додатковий сервісний збір в розмірі 8% сплачується за послуги компанії ticketsbox.com.

Нагадаємо, національна збірна команда України з футболу розпочинає підготовку до фінального турніру Євро 2020 товариськими матчами. Зокрема, 27 березня у Парижі збірна України зіграє зі збірною Франції, а вже 31 березня в Хожуві зустрінеться із збірною Польщі.

Запрошуємо підтримати збірну України в Польщі!