“Як можна так брехати?” Медики звернулися до Зеленського через коронавірус

Київським медикам не вистачає обладнання для лікування хворих на коронавірус – повідомляє «Твоя Україна» – посилаючись на видання: «Вголос».

Бракує дезінфекторів, захисних масок і апаратів штучної вентиляції легень, які дуже потрібні при ускладненні хвороби. Медперсонал не може нормально дістатися до роботи через скасування громадського транспорту.

Як зазначила на своїй сторінці у мережі лікар-реаніматолог із Києва Ніколь Скокова. Карантин – це правильне рішення, але як бути тим лікарям і медсестрам, які живуть за межами Києва. Вони, фактично, не можуть дістатися до роботи, а на таксі їм не вистачає коштів. Карантин мав би підготувати медперсонал до роботи, а вийшло все навпаки.

Жінка жорстко звернулася до президента України, пригадавши, як він розповідав, що «Україна готова до боротьби з коронавірусом, а лікарні забезпечені всім необхідним»… Медик зазначила, що лікарям якраз бракує найнеобхіднішого, а в такому разі самі медики захворіють і лікувати хворих пацієнтів буде уже нікому. Жінка закликала владу подумати про медицину, особливо у період епідемії, бо це просто катастрофа.