Що виявили в каналізації червоноградські комунальники

Каналізаційні мережі у місті забиті вологими серветками, засобами гігієни, кульками, кухонними рушниками, білизною та навіть були випадки, що знаходили кошенят і дорослого кота.

Про це повідомляє Твоя Львівщина з посиланням на Ехо Червонограда.

Цьогоріч повторюється ситуація 2017-го, коли працівники “Червоноградводоканалу” рятували каналізацію у місті. І що прикро, забивається вона через безвідповідальне ставлення самих містян, користувачів каналізаційної мережі. Як заначає керівник Комульного підприємства “Червоноградводоканал” Володимир Солдат, в унітази умудряють спускати навіть кухонні рушники. А декілька тижнів тому міський голова Андрій Залівський під час щовівторкової планерки розповів про виявлену в каналізації жіночу білизну.

Фото: Ехо Червонограда

Та виявляється, це ще не найгірше. Безпосередні працівники, що займаються чисткою труб від сміття повідомляють, у мережах знаходили кульки з мертвими кошенятам, а одного разу виявили й дорослого кота. Як він туди потрапив – невідомо. Можливо сам ненароком провалився у люк, який був ненадійно закріплений.

Звертаємось до читачів з проханням бути відповідальними і користуватись комунальними послугами за призначенням. Не викидайте нічого в унітаз, адже потім самі ж можете мати проблеми у домівці через забиту каналізацію. Також поважайте майно міста та працю людей, які змучені потім все розчищати і справлятись з наслідками.