Ще в одного пацієнта з Кам’янка-Бузького району підозрюють коронавірус

Оновлену інформацію станом на 22:00 год 24 березня опублікувала прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

Як повідомила лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я ЛОДА з епідеміології Наталія Тімко, у період з 17:30 год по 21:30 год 24 березня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 2 осіб. Пацієнти з Кам’янка-Бузького району та міста Стрий. Про який населений пункт району йдеться – наразі невідомо.

В прес-службі ЛОДА також зазначили, що зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебуває 40 осіб, на самоізоляції знаходяться ще 43 особи. Стан усіх хворих – середньої важкості або близький до задовільного. У 1 пацієнтки наближений до важкого. За увесь час виписано 37 пацієнтів. Також за увесь час у 29 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 91 особа. У двох пацієнтів – позитивний результат тесту на коронавірус. Одна особа знаходиться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії.

Зауважимо, за повідомленням Кам’янка-Бузької РДА, станом на 23 березня у Кам’янка-Бузькому районі було зафіксовано 6 підозр на коронавірус, 2 з яких не підтвердились, а по 4 пацієнтах має прийти результат. Мова йде про 2 мешканців м. Кам’янка-Бузька, 1 мешканця смт Добротвір та 1 мешканця с. Стрептів. Таким чином, станом на зараз очікуються результати по 5 пацієнтах з Кам’янка-Бузького району.

Просимо Вас зберігати спокій, дотримуватись карантину, правил особистої гігієни та всіх рекомендацій компетентних органів!

Тоді обов’язково все буде добре!

Нагадаємо, на Кам’янеччині створюється волонтерський штаб, у планах якого виготовлення антисептиків, пошиття масок, збір необхідних продуктів для незахищених верств населення, тощо.

Також для доїзду працівників з Кам’янки-Бузької до Львова курсують автобуси (розклад руху).