Чоловік розгулював зі зброєю в одному з містечок Львівщини

Поліцейські вилучили у нетверезого чоловіка мисливську рушницю та набої до неї. Склали три адмінпротоколи на мешканця міста Дубляни за порушення правил зберігання зброї та дрібне хуліганство. – повідомляє поліція Львівської області.

Вночі 21 березня відповідні служби виїхали на виклик громадян і затримали чоловіка зі зброєю на центральні площі у Дублянах.

Правопорушником виявився 41-річний місцевий мешканець, який мав на рушницю необхідні дозвільні документи. Проте, час медичного освідчення лікарі підтвердили, що він перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Зброя була вилучена і здана на експертизу, а на правопорушника поліцейські склали адмінпротоколи за ч.1 ст.173 (дрібне хуліганство), ч.1 ст.174 (стрільба з вогнепальної, холодної метальної чи пневматичної зброї, пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії в населених пунктах і в не відведених для цього місцях або з порушенням установленого порядку) та ч.1 ст.191 (порушення громадянами правил зберігання, носіння або перевезення нагородної, вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і бойових припасів) КУпАП.

Інформує Твоя Україна посилаючись на поліцію Львівської області.

фото ілюстративне з доступних джерел