Чи буде культурний центр замість стриптиз клубу на площі Ринок у Львові?

Заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко звернувся до власника приміщення на площі Ринок, 11 з проханням розглянути можливість передачі приміщення в оренду для суспільно корисних цілей. Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук.

У своєму зверненні пан москаленко зазначає, що Львів є містом багатої історичної спадщини та міцним осередком української культури. Заявник пропонує власнику приміщення розглянути можливість оренди для створення центру культури з функцією медіатеки та сучасного інтерактивного музею і пропонує провести нараду щодо цього питання.

Нагадуємо, нещодавно представник духовенства, синкел у справах монашества Львівської Архиєпархії УГКЦ отець Юрій Бойко зняв відео, у якому звернув увагу на функціонування «стриптиз клубу» на площі Ринок і висловив думку, що таким закладам як стриптиз клуб на площі Ринок не місце у культурній та духовній столиці України.

о. Юрій Бойко

Також ще у червні минулого року представники громадської організації Рух Тверезих Галичан на своїй сторінці у фейсбуці звернули увагу на функціонування стриптиз-бару і виставили допис із зображенням площі Ринок у Львові 30 червня 1941 р. під час проголошення Акту відновлення Української Держави у розпал Другої світової війни та площі Ринок у Львові 30 червня 2019 р., де розміщені стриптиз-бар і розливайка з тієї самої сторони площі у розпал московсько-української війни. Активісти зазначили, що Львів хворіє, а все тому, що окупований шмаркачами і невігласами, які думають, що прийшов їхній золотий час, але… все так не буде..!

1 фото: пл. Ринок у Львові 30 червня 1941 р. – проголошення Акту відновлення Української Держави у розпал Другої…

Опубліковано Рух Тверезих Галичан Неділя, 30 червня 2019 р.