Через погані дороги село на Дрогобиччині відірване від світу

У Дрогобицькому районі село Воля Якубова буквально відірване від світу, через розбиту дорогу. Село розташоване всього десять кілометрів від центру міста Дрогобич, але цей відрізок шляху покритий ямами, які після талих снігів та дощу перетворюються на непрохідне болото. Про це пише Твоя Дрогобиччина, посилаючись на сайт “ДрогобичІнфо”.

Оскільки дорога через село Залужани в жахливому стані, то жителям села Воля Якубова доводиться добиратися трохи кращим окружним шляхом – через Рихтичі-Добрівляни.

«Ситуація справді складна, я включив її в перелік на 2020 рік, але за браком коштів пропозиція підтримки не знайшла. Наразі, можливо, візьмуться за ремонт дороги через Добрівляни, це запасний заїзд. Є програма облради, де чітко визначено, що в першу чергу ремонтуватимуть дороги міжрайонного значення», – зазначив депутат Львівської облради Михайло Задорожний.

Зазначимо, що цього року відзначатимуть 130 років від дня народження найвизначнішого уродженця Волі Якубової, провідника ОУН Андрія Мельника. Відтак, 12 грудня гості та запрошені на відзначення уродин видатного політичного діяча матимуть змогу оцінити цей жахливий відтинок дороги.

Пропонуємо переглянути відео: