Це найміцніша фортеця: привітання Зубрицького з Днем сім’ї



Тарас Зубрицький привітав жителів Миколаївщини з Міжнародним днем сім’ї.

Подаємо текст привітання:

“Це свято народилося з безмежної любові і вдячності до тих, хто дав нам життя і виводить на самостійну дорогу.

Сім’я — це найбільший скарб і найвища людська цінність. Ніхто не стане заперечувати істину, що сім’я завжди була і залишається джерелом любові, поваги, взаємодопомоги та збереження кращих традицій людських взаємин.

Міцна родина, віра в Бога, повага до матері та батька – споконвічні цінності українського народу.

Весь світ знає, якою талановитою, працелюбною, духовно- багатою є українська нація. Ці високі якості закладаються саме в сім’ї, де дитина отримує перші уроки любові до батька, матері, до своєї Батьківщини… У сім’ї вона набирається сил і натхнення, які допомагають їй впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати вершин і отримувати перемоги, адже саме родина є тією цеглинкою, з якої складається добробут та спокій у нашій державі.

Родина для людини — найміцніша фортеця, у якій завжди можна знайти захист. Саме в сім’ї люди вчаться робити добро, тут формують принципи взаєморозуміння і поваги, виховуються почуття любові до ближнього.

Бажаю Вам та всім Вашим рідним міцного здоров’я, сімейної злагоди, благополуччя. Нехай це свято стане для кожного з нас продовженням великого сімейного щастя і вагомих досягнень в особистому житті.
Цінуйте своє сімейне вогнище, бережіть його, не шкодуйте своєї любові для найдорожчих, найближчих людей!”.