Хто і чим допоміг Турківській районній лікарні

У час пандемії медичні працівники опиняються на передовій, саме на їхні плечі падає велика відповідальність і навантаження. І саме нові виклики показують реальний стан справ у державі. Багато лікарень, передовсім у районах виявились не готовими до таких викликів і тут постало питання допомоги. Протягом березня силами небайдужих громадян Турківська центральна районна лікарня отримала певну допомогу, а медики засоби індивідувального захисту. І про це варто знати громаді району.

19 березня КНП “Турківська ЦРЛ” від громадянина Євгена Стерлятнікова отримала благодійний внесок в розмірі 1500 грн для закупівлі засобів індивідуального захисту по боротьбі з особливо небезпечною інфекцією COVID-19.

27 березня КНП “Турківська ЦРЛ” отримала захисний одяг і засоби індивідуального захисту як доброчинну пожертву від Небайдужої молоді України. Допомогу скеровано у терапевтичне , хірургічне, акушерсько-гінекологічне, анестезіологічне та неврологічне відділення.

30 березня адміністрація КНП “Турківської ЦРЛ” отримала від спілки ветеранів АТО допомогу, а саме 190 масок одноразового використання та 100 пар рукавиць.

Також 30 березня анестезіологічне відділення КНП “Турківська ЦРЛ” отримала захисний одяг і засоби індивідуального захисту від Небайдужої молоді України.

Світлина від КНП "Турківська    центральна  районна  лікарня" Турківської районної ради.

Крім цього 30 березня дміністрація КНП “Турківська ЦРЛ” отримала спонсорську допомогу від вчителів Турківського району: маски у кількості 200 шт.

Адміністрація лікарні вдячна всім жертводавцям і бажає міцного здоров’я та Божої опіки!

Усі небайдужі громадян, бізнесмени, керівники установ можуть допомогти у придбанні засобів захисту.

Для цього можна перерахувати кошти на рахунок:
UA 183257960000026005300147464
ЗКПО- 01997030
МФО-325796
КНП»Турківська ЦРЛ»