Ходила коляда по Підліссю

2 лютого 2020 року у мальовничому селі Підлісся Миколаївського району відбулося прощання з колядою під назвою “Ходила коляда по Україні”.

Про це повідомляють на сторінці Народного дому с. Велика Горожанна у соціальній мережі фейсбук.

Розпочалось дійство з виступу жіночого ансамблю “Чарівне Підлісся”, які заспівали ряд колядок. Потім виступав дитячий вертеп “На небі засіяла вже ясна зоря”.

Гостями програми були ансамбль “Барви” З Народного дому села Новосілки-Опарські, які своїм чарівним співом зачарували усіх присутніх. Виконали в’язанку різдвяних колядок і щедрівок.
Продовжили свято колядники з Народного дому села Велика Горожанна, а саме ансамбль”Золоте яблуко” і дитячий вертеп “Пастушки із Вифлеєму”. Завершився виступ багатоголосою колядою “Добрий вечір тобі, пане Господарю…”.

Представники Народного дому села Велика Горожання дякують господині свята Орисі Дзюмі, яка бажала міцного здоров’я, щастя, добробуту, благополуччя, мирного неба та надії на краще життя і гостинно пригощала усіх присутніх смачними духмяними пампушками та пиріжками. Також щиро вдячні пані Олі Адамко за чудовий прийом та гарний настрій і всім учасникам свята!