Фотозона в Новому Роздолі та реакція на ялинку в Миколаєві. Як святкує Різдво наш регіон.

Новорічні свята плавно переходять в святкування Різдва Христового.Не секрет що святкове оформлення міста є яскравим прикладом діяльності міської влади.Наша редакція побувала в двох містах та проаналізувала підготовку до свят.Поділимось цим з Вами.

Новий Розділ

2019 рік для Нового Роздолу став роком справжніх випробувань.Врезультаті боротьби за опалення місто залишилось фактично без влади.Адже міський голова та други заступник подали у відставку.Містом фактично керує секретар міської ради Ірина Кравець,котра як не дивно зуміла за короткі терміни згуртувати місто та з мінімальним бюджетом достойно оформити святкову міську площу.Але про все по черзі.

“Фішкою” цьогорічного святкування в Новому Роздолі є розумне поєднання бюджетних витрат та волонтерства.Адже дуже багато людей задіяли для реалізації операції “Ялинка”.Так співпало що висока красуня – ялинка заважала будівлі 5-ї школи, тому її вирішили зрізати.Так ялинка що заважала стала головною ялинкою міста.Одним пострілом двох зайців! Розумно? Так! Також неабияк долучились і волонтери котрі змогли креативно прекрасити нашу ялинку.

Новороздільська красуня
Новороздільська красуня.Джерело : Вісник Розділля

Щодо фотозони то тут найкраще висловилась сама Ірина Кравець:

Я ж попереджала, що художниці Надія Тостільова і  Анна Фігурська підготували для новороздільчан сюрприз!!!Скоренько йдіть на площу фотографуватися!!! Доки москалі не покрали елементи декору так, як ті банти з ялинки! ” – допис з соцмереж

Миколаїв

В Миколаєві ж до свят готувалась міська рада та Миколаївська районна рада.Чудовою окрасою свята стала шопка встановлена біля будівлі адмінбудинку Миколаївської районної ради.Спільно з Миколаївською районною радою заохочуємо жителів району та відвідувачів міста під час зимових свят сфотографуватися на фоні фотозони.

фотозона – шопка біля Миколаївської районної ради

Міська влада Миколаєва піддалась хвилі критики з сторони фб користувачів.Причиною критики стала одна ялинок Миколаєва.

Джерело : Правдиві новини

Зважаючи на критику громадян думаємо що міській владі Миколаєва все ж є над чим працювати.

миколаїв
одна з ялинок м.Миколаїв

Проте незважаючи на ялинки і інші фактори потрібно пам’ятати що справжнє Різдво в шануванні новонародженого Сина Божого.

Бажаємо Вам щасливого Різдва та вдалого нового 2020 року!!!!!