У 6 навчальних закладах Сколівського району оновлять їдальні (перелік)

106 установ, які розташовані на території Львівської області розпочуть навчальний рік з оновленими харчоблоками, у тому числі 6 навчальних закладів Сколівського району.

Про це інформує Твоя Сколівщина, посилаючись на Львівську ОДА.

У Міністерстві освіти і науки України затвердили Перелік погоджених пропозицій щодо використання освітньої субвенції у 2020 році. Мова йде про кошти, які спрямують на ремонт та придбання обладнання для їдалень (харчоблоків) закладів загальної середньої освіти.

Відповідно до переліку погоджених пропозицій обласних адміністрацій у 2020 році виділено кошти на ремонт та придбання обладнання наступних закладів освіти Сколівського району:
1. Козівський опорний навчальний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст. – ліцей ім. Михайла Гаврилка при ЛНУ ім. Івана Франка;
2. Підгородецька загальноосвітня школа І-ІІІ ст.;
3. Опорний навчальний заклад “Сколівська академічна гімназія при НУ “Львівська Політехніка” ім. Героя України Героя Небесної Сотні Олега Ушневича”;
4. Сколівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст.;
5. Тухлянський опорний навчальний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ рівнів – гімназія;
6. Славський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст.

«Пропозиції щодо усіх 106 закладів були подані, відповідно до встановлених МОН критеріїв. Сподіваємося, що до 1 вересня обладнання буде доставлене та встановлене в усіх 106 закладах Львівської області», – зазначив заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Іван Собко.