У Яворові містом пройшла Духовна Хода Миру

У неділю, 12 січня, в місті Яворів пройшла традиційна духовна хода Миру, яку очолили місцеві священники УГКЦ. Подію було приурочено Всесвітньому дню миру та посланню Папи Франциска з цієї нагоди.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на Яворів Інфо.

Стартував молитовний похід в церкві Преображення Господнього, а завершився в дерев’яній церкві Різдва Пресвятої Богородиці. Організаторами даного заходу виступили парафії церков Яворова, Яворівська міська рада та громадська організація “Молодь Яворівщини”.

Вулицями Яворова люди йшли цілими родинами. Несли лампадки, колядували. Зупинялася процесія, щоб дружно помолитися та послухати проповіді священиків, біля Хреста, що на роздоріжжі, від якого пролягає шлях до постійного місця дислокації легендарної 24-ї окремої механізованої бригади імені Короля Данила та церкви Покрови Пресвятої Богородиці, що в Яворівському гарнізоні; храмів Успення Пресвятої Богородиці та Святого Юра; пам’ятника митрополитові Андрею Шептицькому; римо-католицького костелу святих апостолів Петра і Павла.

Хода Миру тримала близько трьох годин та супроводжували процесію по місті поліція. Наприкінці ходи люди зайшли до церкви Різдва Пресвятої Богородиці, щоб помолитись за припинення кровопролиття в державі, а також – за душі українських воїнів, які за вірність присязі народові та любов до України заплатили на Сході життям.