У Херсоні окупанти влаштували “постановку” з видачею гуманітарки, але люди вийшли до них із прапорами України. Фото і відео

У Херсоні російські окупанти спробували влаштувати “постановку” із видачею гуманітарки місцевим жителям. У результаті замість очікуваних черг на окупантів чекали херсонці з українськими прапорами.

Про це повідомляє obozrevatel

Завдяки патріотичній позиції жителів Херсона зйомки фільму про звільнення для росЗМІ провалилися.

Окупанти пригнали кілька вантажівок на площу біля Херсонської міської ради з метою роздати місцевим жителям продукти. Проте головна мета полягала у створенні пропагандистського ролика для російських ЗМІ у тому, як проходить путінське “визволення”.

“Жителі Херсона вийшли зустрічати “гуманітарну допомогу” від РФ з українськими прапорами. Нехай рашисти пам’ятають, у якій вони країні”, – пишуть місцеві жителі в Telegram.

Окрім того, окупанти привезли кілька машин із людьми, яких намагалися видати за місцевих жителів, “ощасливлених” отриманням російської “гуманітарки”.

“У Херсоні йде підготовка до зйомки фільму “денацифікація по-російськи”. Пригнали гуманітарку і показуватимуть, якою щасливою є їхня кримська масовка, “звільнена” від хунти. Ох і рагулі дрімучі”, – пишуть херсонці в Telegram.

Раніше повідомлялося: в Херсоні, що вже кілька днів в облозі російських окупантів, спостерігається гуманітарна катастрофа. Зокрема, люди залишилися без продуктів і ліків, а росіяни грабують будинки та магазини.